DSİ Spor İpekyolu'na Konuk Oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2019 - 17:54, Güncelleme: 27.10.2019 - 17:54
 

DSİ Spor İpekyolu'na Konuk Oldu

  Van Amatör 1. Ligi üçüncü hafta karşılaşmasında İpekyolu Belediyespor ve Dsi Spor arasında oynanan karşılaşma, karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı. Müsabakanın ilk yarısında üstün bir futbol sergileyen İpekyolu Belediyespor ilk yarı sonunda soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi. İkinci yarıya iyi başlayan Dsi Spor, maçın 70. dakikasında bulduğu golle beraberliği yakaladı. Karşılıklı atakların yaşandığı maçta her iki takımda gol fırsatlarını değerlendiremedi. Müsabakanın kalan dakikalarında tarafların çabası sonucu değiştirmedi ve taraflar 1-1’lik skorla bir puana razı oldu. İŞGEM Semt sahasında saat 11:00’da oynanan mücadeleyi kalabalık bir taraftar grubu izledi. Çok sayıda futbol severin takip ettiği karşılaşmada İpekyolu Belediyespor’un 7 numarası ise büyük beğeni topladı. Dsi Spor ligin 4.haftasında saat 13:00’da Çatak Belediyespor’u konuk edecek. İpekyolu Belediyespor ise saat: 11:00’da Erciş 1 Nisan Spor’u konuk edecek. Her iki karşılaşmada 02 Kasım 2019 Cumartesi günü İŞGEM sahasında oynanacak.

 

Van Amatör 1. Ligi üçüncü hafta karşılaşmasında İpekyolu Belediyespor ve Dsi Spor arasında oynanan karşılaşma, karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

Müsabakanın ilk yarısında üstün bir futbol sergileyen İpekyolu Belediyespor ilk yarı sonunda soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Dsi Spor, maçın 70. dakikasında bulduğu golle beraberliği yakaladı. Karşılıklı atakların yaşandığı maçta her iki takımda gol fırsatlarını değerlendiremedi. Müsabakanın kalan dakikalarında tarafların çabası sonucu değiştirmedi ve taraflar 1-1’lik skorla bir puana razı oldu.

İŞGEM Semt sahasında saat 11:00’da oynanan mücadeleyi kalabalık bir taraftar grubu izledi. Çok sayıda futbol severin takip ettiği karşılaşmada İpekyolu Belediyespor’un 7 numarası ise büyük beğeni topladı.

Dsi Spor ligin 4.haftasında saat 13:00’da Çatak Belediyespor’u konuk edecek. İpekyolu Belediyespor ise saat: 11:00’da Erciş 1 Nisan Spor’u konuk edecek. Her iki karşılaşmada 02 Kasım 2019 Cumartesi günü İŞGEM sahasında oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber