DOLAY USTADAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Gündem 08.07.2022 - 22:18, Güncelleme: 08.07.2022 - 22:18
 

DOLAY USTADAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kardeşler Çay evi duayeni Dolayı Öztürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

    Kardeşler Çay evi duayeni Dolayı Öztürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.   Dolayı Öztürk Kurban Bayramı dolaysıyla yayımladığı mesajında, “Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği dargınlıkların giderildiği en anlamlı günlerdir.   Bütün bu değerleri bünyesinde barındıran Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı ifade etmektedir.   Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle Kutlar, Kurban Bayramının kardeşliğe, barışa, huzura ve en önemlisi hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ederim” dedi.
Kardeşler Çay evi duayeni Dolayı Öztürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
 
Kardeşler Çay evi duayeni Dolayı Öztürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Dolayı Öztürk Kurban Bayramı dolaysıyla yayımladığı mesajında, “Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği dargınlıkların giderildiği en anlamlı günlerdir.
 
Bütün bu değerleri bünyesinde barındıran Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı ifade etmektedir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle Kutlar, Kurban Bayramının kardeşliğe, barışa, huzura ve en önemlisi hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ederim” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber