Devlet Bahçeli'ye bir destek de MHP Van İl Teşkilatından geldİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2021 - 16:51, Güncelleme: 14.02.2021 - 16:51
 

Devlet Bahçeli'ye bir destek de MHP Van İl Teşkilatından geldİ

MHP’nin yapılacak olan 13. Olağan Büyük Kurultayına adaylığını açıklayan Devlet Bahçeli’ye MHP Van teşkilatından destek geldi. Yapılacak olan 13. Olağan Büyük Kurultayına aday olan Devlet Bahçeli’ye, MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile destek vereceklerini açıkladı. Yapılan açıklamada, “ Van Teşkilatları olarak; 13. Olağan Büyük Kurultayda aday olduklarını açıklayan Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin sonuna kadar emrindeyiz. Rabbimiz başımızdan eksik etmesin. Sayın Genel Başkanımızın adaylık kararı Hayırlı uğurlu olsun. Bilge Liderimizin sözü sözümüz, yolu yolumuzdur. Allah başımızdan eksik etmesin. Van teşkilatları tek ses, tek yürek olarak Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrindedir.” İfadeleri kullanıldı.

MHP’nin yapılacak olan 13. Olağan Büyük Kurultayına adaylığını açıklayan Devlet Bahçeli’ye MHP Van teşkilatından destek geldi.

Yapılacak olan 13. Olağan Büyük Kurultayına aday olan Devlet Bahçeli’ye, MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile destek vereceklerini açıkladı.
Yapılan açıklamada, “ Van Teşkilatları olarak; 13. Olağan Büyük Kurultayda aday olduklarını açıklayan Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin sonuna kadar emrindeyiz. Rabbimiz başımızdan eksik etmesin. Sayın Genel Başkanımızın adaylık kararı Hayırlı uğurlu olsun. Bilge Liderimizin sözü sözümüz, yolu yolumuzdur. Allah başımızdan eksik etmesin. Van teşkilatları tek ses, tek yürek olarak Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrindedir.” İfadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber