Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Orhan'dan Başkan Kuşan'a Ziyaret

Van Haber 11.09.2023 - 18:56, Güncelleme: 11.09.2023 - 18:56
 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Orhan'dan Başkan Kuşan'a Ziyaret

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yavuz Kuşan ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretkeri sürüyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve 23. Dönem Van Milletvekili Gülşen Orhan, Başkan Kuşan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Orhan ve beraberindeki heyet ile birlikte Van İpekyolu Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuşan'ı İlçe başkanlığında ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Orhan" AK Parti Merkez ilçe Başkanlığı görevi öncelikle ailenize, partimize, ilimize ve memleketimize hayırlı olsun. Bu görevi başarı ile yürüteceğinizden hiç kuşkumuz yok. Görevinizin ağırlığının bilincindeyiz. Bu ağır görevde her zaman destekçiniz olacağımızdan endişeniz olmasın. Van halkı, Partimizin kuruluşundan bu güne desteğini esirgememiştir.Allahın izniyle bundan sonrada esirgemeyecektir dedi ''İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan ''İlçe teşkilatımızda görevli tüm yönetimimiz, partimizi bir adım daha ileriye götürebilmek için verilecek her türlü göreve hazırız dedi''
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yavuz Kuşan ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretkeri sürüyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve 23. Dönem Van Milletvekili Gülşen Orhan, Başkan Kuşan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Orhan ve beraberindeki heyet ile birlikte Van İpekyolu Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuşan'ı İlçe başkanlığında ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Orhan" AK Parti Merkez ilçe Başkanlığı görevi öncelikle ailenize, partimize, ilimize ve memleketimize hayırlı olsun. Bu görevi başarı ile yürüteceğinizden hiç kuşkumuz yok. Görevinizin ağırlığının bilincindeyiz. Bu ağır görevde her zaman destekçiniz olacağımızdan endişeniz olmasın. Van halkı, Partimizin kuruluşundan bu güne desteğini esirgememiştir.Allahın izniyle bundan sonrada esirgemeyecektir dedi ''İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan ''İlçe teşkilatımızda görevli tüm yönetimimiz, partimizi bir adım daha ileriye götürebilmek için verilecek her türlü göreve hazırız dedi''

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber