Canlı Hayvan Pazarı Açılıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2020 - 17:41, Güncelleme: 14.06.2020 - 17:41
 

Canlı Hayvan Pazarı Açılıyor

default Van’da İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla geçici olarak kapatılan, canlı hayvan pazarı Pazartesi günü açılıyor. Van Büyükşehir Belediyesi İşletme İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı canlı hayvan pazarı, kontrollü sosyal hayatta geçiş dönemi kapsamında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla pazartesi tekrar hizmete başlıyor.Yaklaşık 3 aydır kapalı olan canlı hayvan pazarı, diğer büyükşehir  belediyelerinde olduğu gibi Tarım İl Müdürlüğü koordinasyonunda Van Ticaret Borsası ile birlikte işletilecek. 34 bin metrekare alanda bulunan ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyüğü olma özelliğini taşıyan canlı hayvan pazarının içerisindeki hazırlıklar da tamamlandı.Pazartesi günü kapılarını açacak olan pazarda, küçükbaş için hayvan başına 50 kuruş Büyükbaş için ise hayvan başına 1 lira alınacak.
default

Van’da İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla geçici olarak kapatılan, canlı hayvan pazarı Pazartesi günü açılıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi İşletme İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı canlı hayvan pazarı, kontrollü sosyal hayatta geçiş dönemi kapsamında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla pazartesi tekrar hizmete başlıyor.
Yaklaşık 3 aydır kapalı olan canlı hayvan pazarı, diğer büyükşehir  belediyelerinde olduğu gibi Tarım İl Müdürlüğü koordinasyonunda Van Ticaret Borsası ile birlikte işletilecek. 34 bin metrekare alanda bulunan ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyüğü olma özelliğini taşıyan canlı hayvan pazarının içerisindeki hazırlıklar da tamamlandı.
Pazartesi günü kapılarını açacak olan pazarda, küçükbaş için hayvan başına 50 kuruş Büyükbaş için ise hayvan başına 1 lira alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber