Büyükşehir'de Kar Mesaisi Aralıksız Sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2019 - 20:25, Güncelleme: 10.12.2019 - 20:25
 

Büyükşehir'de Kar Mesaisi Aralıksız Sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Van'da dün etkisini gösteren kar yağışı, gece saatlerinde yüksek kesimlerde yerini tipiye bıraktı. Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri karla mücadelede yoğun bir mesai harcıyor. Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren ekipler, Çaldıran, Saray, Başkale, Gürpınar ve Özalp ilçelerinde kapanan yolların tamamını açtı. Öte yandan tipiden dolayı yolda mahsur kalan araçlar da karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı. Meteoroloji de vatandaşları olası don tehlikesine karşı uyardı

Van Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Van'da dün etkisini gösteren kar yağışı, gece saatlerinde yüksek kesimlerde yerini tipiye bıraktı. Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri karla mücadelede yoğun bir mesai harcıyor.

Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren ekipler, Çaldıran, Saray, Başkale, Gürpınar ve Özalp ilçelerinde kapanan yolların tamamını açtı.

Öte yandan tipiden dolayı yolda mahsur kalan araçlar da karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı.

Meteoroloji de vatandaşları olası don tehlikesine karşı uyardı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber