Büyükşehir AVM Personeline Yangın Tatbikatı Verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2019 - 19:51, Güncelleme: 06.12.2019 - 19:51
 

Büyükşehir AVM Personeline Yangın Tatbikatı Verdi

Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentte bulunan özel bir AVM de çalışan personellere yangın eğitimi verdi. Birçok kamu kurum ve kuruluşta acil durumlara karşı tahliye, yangın anında hareket, yangına müdahale gibi konularda eğitim veren İtfaiye ekipleri, özel şirketlere de talepleri doğrultusunda da eğitim veriyor. Bu kapsamda özel bir AVM'de çalışan personellere verilen teorik eğitim de insanların kalabalık şekilde bulundukları yerlerde yangın ve deprem gibi acil durumlarda tahliye ve olaya müdahale yöntemleri anlatıldı. Daha sonra AVM arkasında yangına müdahale ile ilgili kurulan düzenekle de uygulamalı eğitim verildi.

Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentte bulunan özel bir AVM de çalışan personellere yangın eğitimi verdi.

Birçok kamu kurum ve kuruluşta acil durumlara karşı tahliye, yangın anında hareket, yangına müdahale gibi konularda eğitim veren İtfaiye ekipleri, özel şirketlere de talepleri doğrultusunda da eğitim veriyor. Bu kapsamda özel bir AVM'de çalışan personellere verilen teorik eğitim de insanların kalabalık şekilde bulundukları yerlerde yangın ve deprem gibi acil durumlarda tahliye ve olaya müdahale yöntemleri anlatıldı.

Daha sonra AVM arkasında yangına müdahale ile ilgili kurulan düzenekle de uygulamalı eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber