Büyükşehir Aday Adayı Ürüm’den Yeni Yıl Mesajı

Van Haber 29.12.2023 - 21:39, Güncelleme: 29.12.2023 - 21:39
 

Büyükşehir Aday Adayı Ürüm’den Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, iş insanı Veysel Ürüm, yılbaşı nedeniyle yeni yıl mesajı yayımladı.

Ürüm, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Acısıyla, tatlısıyla birçok gelişmenin yaşandığı bir seneyi daha geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Bugün sadece bir yılı bitirip yeni bir yılı karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına da ilk adımı atıyoruz. Yeni yüzyılın ülkemiz ve milletimiz için çok daha olumlu geçmesini diliyorum. Mart ayında özellikle kentlerimiz için çok önemli olan bir seçim gerçekleştirilecek. Bu seçimlerde Van’ın hak ettiği hizmeti alması için ak belediyecilikle tanışması gerektiğine inanıyorum. Şehrimize olan vefamız ve sevdamız gereği yarışa biz de katıldık. Altyapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, turizmden spora ve kültür sanata kadar hemen her alanda projeleri hayata geçirmek için büyükşehir belediye başkanlığı görevine adayız. Binlerce yıldır ayakta duran, birçok medeniyete başkentlik yapan Van’ımızı daha ileriye taşımak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirdiği, doğal afetler sonucu acı kayıplar yaşamadığımız, askerlerimizin şehit düşmediği ve başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere Müslümanlara yapılan zulmün son bulduğu; hem ülkemizde hem de dünyada barışın hüküm sürdüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum.” Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, iş insanı Veysel Ürüm, yılbaşı nedeniyle yeni yıl mesajı yayımladı.

Ürüm, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Acısıyla, tatlısıyla birçok gelişmenin yaşandığı bir seneyi daha geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Bugün sadece bir yılı bitirip yeni bir yılı karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına da ilk adımı atıyoruz. Yeni yüzyılın ülkemiz ve milletimiz için çok daha olumlu geçmesini diliyorum.

Mart ayında özellikle kentlerimiz için çok önemli olan bir seçim gerçekleştirilecek. Bu seçimlerde Van’ın hak ettiği hizmeti alması için ak belediyecilikle tanışması gerektiğine inanıyorum. Şehrimize olan vefamız ve sevdamız gereği yarışa biz de katıldık. Altyapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, turizmden spora ve kültür sanata kadar hemen her alanda projeleri hayata geçirmek için büyükşehir belediye başkanlığı görevine adayız. Binlerce yıldır ayakta duran, birçok medeniyete başkentlik yapan Van’ımızı daha ileriye taşımak istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirdiği, doğal afetler sonucu acı kayıplar yaşamadığımız, askerlerimizin şehit düşmediği ve başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere Müslümanlara yapılan zulmün son bulduğu; hem ülkemizde hem de dünyada barışın hüküm sürdüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber