BÜYÜK TÜRK DÜNYASI KONFEDERASYONU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TÜRKMEN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Gündem 09.07.2022 - 14:32, Güncelleme: 09.07.2022 - 14:37
 

BÜYÜK TÜRK DÜNYASI KONFEDERASYONU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TÜRKMEN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Büyüyk Türk Dünyası Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Türkmen Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yenilenmesine vesile olan bayramların, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağ oluşturduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı  Türkmen "Milli ve manevi değerlerimizin, günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir. Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla bulusturan ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz'' ifadelerine yer verdi. Bayramın sevincini ve coşkusunu yaşayarak bu hissi gönüllerden gönüllere, evlerden evlere taşınması gerektiğini ifade eden Türkmen, mesajını şöyle sürdürdü: "Geleceğimiz olan çocuklarımızı bayramın coşkusuyla tanıştırmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatmalıyız. Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça artığını, üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız. Aynı şekilde eşsiz fedakârlıklarını daima hissettiğimiz aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman Gazilerimizi hatırlayarak, onların yanında olmalıyız. Kurban Bayramları aynı zamanda kavuşmanın, paylaşmanın, kaynaşmanın bayramıdır. Bu vesile ile tüm Vanlı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hem aziz milletimiz, hem de tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyorum.
Büyüyk Türk Dünyası Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Türkmen Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yenilenmesine vesile olan bayramların, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağ oluşturduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı  Türkmen "Milli ve manevi değerlerimizin, günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir.

Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla bulusturan ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz'' ifadelerine yer verdi.
Bayramın sevincini ve coşkusunu yaşayarak bu hissi gönüllerden gönüllere, evlerden evlere taşınması gerektiğini ifade eden Türkmen, mesajını şöyle sürdürdü:
"Geleceğimiz olan çocuklarımızı bayramın coşkusuyla tanıştırmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatmalıyız. Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça artığını, üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız. Aynı şekilde eşsiz fedakârlıklarını daima hissettiğimiz aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman Gazilerimizi hatırlayarak, onların yanında olmalıyız.


Kurban Bayramları aynı zamanda kavuşmanın, paylaşmanın, kaynaşmanın bayramıdır. Bu vesile ile tüm Vanlı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hem aziz milletimiz, hem de tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyorum.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber