BUBİVAN Turizmden Hac ve Umre Kayıtları Başladı

Gündem 12.12.2022 - 23:58, Güncelleme: 13.12.2022 - 00:25
 

BUBİVAN Turizmden Hac ve Umre Kayıtları Başladı

Bubivan Turizm Hac ve Umre ziyaretleri kapsamında kayıt almaya başladı.

Bubivan Turizm Hac ve Umre ziyaretleri kapsamında kayıt almaya başladı. Bubivan Turizm Şieketi tarafından Şubat ve Mart aylarında yapacağı Umre ziyaretleri için şimdiden kayıt alacağını duyurdu. Bubivan Turizm yetkilileri Ebubekir Zirek ve Adalet Dara konu ile gazetemize yaptığı açıklamasında güvenilir ve konforlu bir yolculuk için tüm çalışmalarımızı yaptık. Seyahat noktasında son derece tecrübeli deneyimli ekip arkadaşlarımız ile beraber tüm hemşehrilerimiz için kaliteli bir hizmet sunuyoruz." dedi. Öte yandan turizm şirketinin İran,Irak, Azerbeycan ve Türkiye'nin tüm illerine turlar düzenleyerek,tercih edilme noktasında gerekli hassasiyeti göstermektedirler.
Bubivan Turizm Hac ve Umre ziyaretleri kapsamında kayıt almaya başladı.

Bubivan Turizm Hac ve Umre ziyaretleri kapsamında kayıt almaya başladı.

Bubivan Turizm Şieketi tarafından Şubat ve Mart aylarında yapacağı Umre ziyaretleri için şimdiden kayıt alacağını duyurdu.


Bubivan Turizm yetkilileri Ebubekir Zirek ve Adalet Dara konu ile gazetemize yaptığı açıklamasında güvenilir ve konforlu bir yolculuk için tüm çalışmalarımızı yaptık. Seyahat noktasında son derece tecrübeli deneyimli ekip arkadaşlarımız ile beraber tüm hemşehrilerimiz için kaliteli bir hizmet sunuyoruz." dedi.

Öte yandan turizm şirketinin İran,Irak, Azerbeycan ve Türkiye'nin tüm illerine turlar düzenleyerek,tercih edilme noktasında gerekli hassasiyeti göstermektedirler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber