Bir Ölüm Tehdidi de Yeni Zelanda Başbakanı’na

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2019 - 18:47, Güncelleme: 22.03.2019 - 18:47
 

Bir Ölüm Tehdidi de Yeni Zelanda Başbakanı’na

Yeni Zelanda’daki Müslümanların şehit edilmesinden sonra durduğu duruş ve tavırlar ile herkesin takdiri toplayan Başbakan Ardern, İslam karşıtı ırkçılar tarafından ölümle tehdit ediliyor. Yeni Zelanda’da 51 kişini şehit edildiği cami saldırılarının ardından hem karakterli duruşu hem de sergilediği birleştirici tavırlar ile dünyanın taktirini toplayan Başbakan Jacinda Ardern sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri aldığı ortaya çıktı.             Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki terör saldırısının ardından ilk cuma günü, ezan devlet televizyonu ve radyosundan canlı yayınlandı. Hagley Park'ta kılınan cuma namazına katılan ve konuşmasına Peygamber Efendimizin hadisi şerifi ile başlayan Yeni Zelanda Başbakanı Ardern; 'Peygamber Muhammed dedi ki 'karşılıklı şefkat, merhamet ve sempatileri ile inananlar tek bir beden gibidir. Vücudun herhangi bir kısmı acı çekerse, tüm vücut acı hisseder' Yeni Zelanda sizinle birlikte yasta, biz biriz' ifadelerini kullandı.

Yeni Zelanda’daki Müslümanların şehit edilmesinden sonra durduğu duruş ve tavırlar ile herkesin takdiri toplayan Başbakan Ardern, İslam karşıtı ırkçılar tarafından ölümle tehdit ediliyor.

Yeni Zelanda’da 51 kişini şehit edildiği cami saldırılarının ardından hem karakterli duruşu hem de sergilediği birleştirici tavırlar ile dünyanın taktirini toplayan Başbakan Jacinda Ardern sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri aldığı ortaya çıktı.            

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki terör saldırısının ardından ilk cuma günü, ezan devlet televizyonu ve radyosundan canlı yayınlandı. Hagley Park'ta kılınan cuma namazına katılan ve konuşmasına Peygamber Efendimizin hadisi şerifi ile başlayan Yeni Zelanda Başbakanı Ardern; 'Peygamber Muhammed dedi ki 'karşılıklı şefkat, merhamet ve sempatileri ile inananlar tek bir beden gibidir. Vücudun herhangi bir kısmı acı çekerse, tüm vücut acı hisseder' Yeni Zelanda sizinle birlikte yasta, biz biriz' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber