Başkan Yeşilbaş'tan Yeni Yıl Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2020 - 10:38, Güncelleme: 01.01.2020 - 10:38
 

Başkan Yeşilbaş'tan Yeni Yıl Mesajı

Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Sağlık Sen Sendikası ve Birlikte Gençlik ve Kadın Derneği Van İl Başkanı Mehmet Mashar Yeşilbaş yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yeşilbaş mesajında Kıymetli Kardeşlerim, Müspet ve menfi gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2019 yılını geride bırakıyor, yeni umut ve beklentilerle 2020 yılına giriyoruz. Bu vesileyle, Yeni Yılınızı en samimi duygularla kutluyorum. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum. Kabul edilmelidir ki, 2019 yılı dünyamız ve ülkemiz açısından zor bir yıl olmuştur. Dünya ekonomik ve siyasi çalkantılarla, yürekleri yakan acı görüntülerle 2020 yılını karşılamaktadır. Bu, uygarlığın geldiği seviye gözönüne alındığında üzücü ve düşündürücü bir tablodur. Yeni yılda başta yakın coğrafyamız olmak üzere, yaşanan acıların sona ermesini, insanlığın sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasını temenni ediyorum. TÜM İŞ KONFEDERASYONU SENDİKASI SAĞLIK SEN vede BİRLİKTE GENÇLİK VE KADIN DERNEĞİ olarak 2019 yılını yep yeni güçlü bir kadroylâ çekirdek kadromuzu kurarak organımızı oluşturmuş ve görevimize başlamış bulunmaktayız Hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda hak temelli çalışmaları en sağlıklı şekilde yürüterek hizmet anlayışıyla hareket eden bir SAĞLIK SEN SENDİKASI vede BİRLİKTE GENÇLİK VE KADIN DERNEĞİ olmayı güçlü çekirdek kadromuz ile hedefliyoruz Sendika bir sigorta, indirim sandığı ya da kültür, seyahat acentesi değildir. Mazlumlarla, mağdurlarla dayanışma birlikteliğidir. Zalimlerle, haksızlık yapanlarla, yasakçılarla mücadele hattıdır. Suya sabuna dokunmayan sendikalar çıkar örgütlenmelerinin ötesine geçemezler, üyelerine hak ve adaletten yana bilinç katmak yerine onları da pasifist tutumlara mahkûm ederler. Bir Sivil Toplum Örgütü ve Kuruluşları olan BİRLİKTE GENÇLİK VE KADIN DERNEĞİMİZ Gençlere vede Kadınlara yönelik yapacağımız hak temelli çalışmalar ile gençler vede kadınlara daha özgün daha'da öz güven aşısı uygulayarak onların geleceklerine bir ışık olabilmemiz hedeflerimizden biri "Bir yıl daha bitiyor acısıyla, tatlısıyla, üzüntüsü ve neşesiyle. Yeni yıl yeni umutlar,yeni mutluluklar, yeni heyecanlar, yeni başarılar sağlık neşe getirsin Gerçekleşmesini istediğiniz ne varsa hepsinin olması dileğiyle saygılarımı sunuyorum " ifadelerine yer verdi.

Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Sağlık Sen Sendikası ve Birlikte Gençlik ve Kadın Derneği Van İl Başkanı Mehmet Mashar Yeşilbaş yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yeşilbaş mesajında Kıymetli Kardeşlerim,

Müspet ve menfi gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2019 yılını geride bırakıyor, yeni umut ve beklentilerle 2020 yılına giriyoruz. Bu vesileyle, Yeni Yılınızı en samimi duygularla kutluyorum. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum.

Kabul edilmelidir ki, 2019 yılı dünyamız ve ülkemiz açısından zor bir yıl olmuştur. Dünya ekonomik ve siyasi çalkantılarla, yürekleri yakan acı görüntülerle 2020 yılını karşılamaktadır. Bu, uygarlığın geldiği seviye gözönüne alındığında üzücü ve düşündürücü bir tablodur. Yeni yılda başta yakın coğrafyamız olmak üzere, yaşanan acıların sona ermesini, insanlığın sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasını temenni ediyorum.

TÜM İŞ KONFEDERASYONU SENDİKASI SAĞLIK SEN vede BİRLİKTE GENÇLİK VE KADIN DERNEĞİ olarak 2019 yılını yep yeni güçlü bir kadroylâ çekirdek kadromuzu kurarak organımızı oluşturmuş ve görevimize başlamış bulunmaktayız

Hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda hak temelli çalışmaları en sağlıklı şekilde yürüterek hizmet anlayışıyla hareket eden bir SAĞLIK SEN SENDİKASI vede BİRLİKTE GENÇLİK VE KADIN DERNEĞİ olmayı güçlü çekirdek kadromuz ile hedefliyoruz

Sendika bir sigorta, indirim sandığı ya da kültür, seyahat acentesi değildir. Mazlumlarla, mağdurlarla dayanışma birlikteliğidir. Zalimlerle, haksızlık yapanlarla, yasakçılarla mücadele hattıdır. Suya sabuna dokunmayan sendikalar çıkar örgütlenmelerinin ötesine geçemezler, üyelerine hak ve adaletten yana bilinç katmak yerine onları da pasifist tutumlara mahkûm ederler.

Bir Sivil Toplum Örgütü ve Kuruluşları olan BİRLİKTE GENÇLİK VE KADIN DERNEĞİMİZ Gençlere vede Kadınlara yönelik yapacağımız hak temelli çalışmalar ile gençler vede kadınlara daha özgün daha'da öz güven aşısı uygulayarak onların geleceklerine bir ışık olabilmemiz hedeflerimizden biri

"Bir yıl daha bitiyor acısıyla, tatlısıyla, üzüntüsü ve neşesiyle. Yeni yıl yeni umutlar,yeni mutluluklar, yeni heyecanlar, yeni başarılar sağlık neşe getirsin Gerçekleşmesini istediğiniz ne varsa hepsinin olması dileğiyle saygılarımı sunuyorum " ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber