Başkan Uğurlu'dan Vali Balcı'ya Ziyaret

Gündem 17.07.2023 - 19:52, Güncelleme: 17.07.2023 - 19:52
 

Başkan Uğurlu'dan Vali Balcı'ya Ziyaret

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Van Valisi Dr. Ozan Balcı'yı ziyaret etti.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Van Valisi Dr. Ozan Balcı'yı ziyaret etti. Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve  beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Van Valisi Dr. Ozan Balcı'yı makamında ziyaret etti. Güncel tüketici sorunlarının istişare edildiği ziyarette konuşan Başkan Uğurlu" Van ilinde kamuoyu yararınaçalışan tek sivil toplum kuruluşuyuz. İlk defa tüketici haklarında toplumu bilgilendiren ve eğitimler veren bir STK olarak toplumsal farkındalık oluşturduk. Bilinçli toplum olma adına elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Daha güzel bir Van için sloganımızla başlattığımız bu güzel çabaların yaygın kitlelere ulaşması için tüm tecrübelerimizi ortaya koyuyoruz" diyen Başkan Uğurlu, bu ziyaret için teşekkürlerini dile getirdi. Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Vali Balcı" Tüketiciler Birliği'nin çalışmalarını takdir ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi. Eski Van fotoğraflarının olduğu kitabı Başkan Uğurlu ve heyetine taktim eden Vali Balcı Balcı ziyaret heyetine teşekkür ederek uğurladı.  
Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Van Valisi Dr. Ozan Balcı'yı ziyaret etti.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Van Valisi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Valisi Dr. Ozan Balcı'yı ziyaret etti.


Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve  beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Van Valisi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Valisi Dr. Ozan Balcı'yı makamında ziyaret etti.
Güncel tüketici sorunlarının istişare edildiği ziyarette konuşan Başkan Uğurlu" Van ilinde kamuoyu yararınaçalışan tek sivil toplum kuruluşuyuz. İlk defa tüketici haklarında toplumu bilgilendiren ve eğitimler veren bir STK olarak toplumsal farkındalık oluşturduk. Bilinçli toplum olma adına elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Daha güzel bir Van için sloganımızla başlattığımız bu güzel çabaların yaygın kitlelere ulaşması için tüm tecrübelerimizi ortaya koyuyoruz" diyen Başkan Uğurlu, bu ziyaret için teşekkürlerini dile getirdi.


Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Vali Balcı" Tüketiciler Birliği'nin çalışmalarını takdir ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Eski Van fotoğraflarının olduğu kitabı Başkan Uğurlu ve heyetine taktim eden Vali Balcı Balcı ziyaret heyetine teşekkür ederek uğurladı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber