Başkan Uğurlu'dan Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 27.06.2023 - 22:17, Güncelleme: 27.06.2023 - 22:17
 

Başkan Uğurlu'dan Kurban Bayramı Mesajı

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Uğurlu mesajında; Bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan müstesna günler olduğunu belirtti. Bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını aktaran Uğurlu, şunları kaydetti: "Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını sevdikleriyle huzurlu ve en güzel şekilde geçirmelerini diliyorum. Mübarek Kurban Bayramının şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temennisiyle,Van halkı başta olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşerilerimi muhabbetle selamlayarak sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Uğurlu mesajında; Bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan müstesna günler olduğunu belirtti.
Bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını aktaran Uğurlu, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını sevdikleriyle huzurlu ve en güzel şekilde geçirmelerini diliyorum. Mübarek Kurban Bayramının şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temennisiyle,Van halkı başta olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşerilerimi muhabbetle selamlayarak sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber