Başkan Say İlk Resmi Nikahı Kıydı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2019 - 18:15, Güncelleme: 24.04.2019 - 18:15
 

Başkan Say İlk Resmi Nikahı Kıydı

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, belediye başkanlık görevine başladıktan sonra ilk nikah merasimini gerçekleştirdi.   Edremit Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen çiftin nikahını Başkan İsmail Say kıydı. Çiftlerden ‘Evet’ onayı aldıktan sonra evlilik cüzdanını imzalayarak, geleneği bozmayan Başkan Say, aile cüzdanını geline takdim etti.     Çifte ömür boyu mutluluklar dileyen ve tavsiyelerde de bulunan Başkan Say, daha sonra genç çifte Edremit Belediyesi’nin hazırlamış olduğu Kur’an-ı Kerim ve çeyiz bohçası hediye etti.     Nikah töreninde çiftin mutlulukları yüzlerinden okunurken, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile program sona erdi


Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, belediye başkanlık görevine başladıktan sonra ilk nikah merasimini gerçekleştirdi.

 

Edremit Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen çiftin nikahını Başkan İsmail Say kıydı. Çiftlerden ‘Evet’ onayı aldıktan sonra evlilik cüzdanını imzalayarak, geleneği bozmayan Başkan Say, aile cüzdanını geline takdim etti.

    Çifte ömür boyu mutluluklar dileyen ve tavsiyelerde de bulunan Başkan Say, daha sonra genç çifte Edremit Belediyesi’nin hazırlamış olduğu Kur’an-ı Kerim ve çeyiz bohçası hediye etti.

    Nikah töreninde çiftin mutlulukları yüzlerinden okunurken, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile program sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber