Başkan SABIRLI 'dan 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı;

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2019 - 13:03, Güncelleme: 01.09.2019 - 13:03
 

Başkan SABIRLI 'dan 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı;

Bahcesaray Ak parti ilçe Başkanı Cumali SABIRLI , 1 Eylül Dünya Barış Günü için bir mesaj yayınladı. Başkan SABIRLI mesajında, “Tüm dünya halklarının, din, dil, ırk, mezhep, cinsiyet ayrımı gözetmeden huzurlu ve kardeşçe yaşaması için herkese sorumluluklar düşmektedir. Bizler, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ anlayışıyla barışı ruhumuzda hisseden bir nesiliz. Bizler barışın sadece ülkemizde değil tüm dünyada hâkim olmasını istiyoruz.Bugün yanı başımızda Suriye'de, Irak'ta , kapalı cezaevine dönen Filistin'de ilk kıblemiz kudüs'te hergün yaşanan sorgusuz sualsiz şehit edilen kardeşlerimiz ve Ortadoğu'da yaşananlar, insanlık adına bizleri derinden yaralamaktadır. Savaşın en büyük mağduru çocuklarımız yaşamlarını yitiriyor. Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için silahların susmasını ve barışın tüm dünyaya hâkim olmasını pariste, Lüksemburg'ta Almanya, vb. Avrupa ülkelerinde özgürce yaşayan silahın kanın barutun ve göz yaşı ve yıkımların gölgesinde olmayan lüks hayat standartları içinde doğan büyüyen ve hayatlarını yaşan o cocukların hayatlarını yaşam şartlarını orta doguda Suriye, Irak, Lübnan, Yemen de bugun ac acıkta yaşan kardeşlerimizde o haklardan yaralanan bilecek Güzel aydınlık barış ve kardeşliğin tohumlarını yeserecek bir dünya için 1 Eylül Dünya Barış Günü dünya da eşit şekilde uygulandığı günleri özlemle bekliyoruz. Dünyanın batısı ile dogusu kuzeyi ile Güneyi kardeşce yaşabilen ; Müslüman kardeşimin Hristiyan kardeşimle hicbir inancın hak ve özgürlüğüne sardırı olmayan tüm etnik kökenlerin dünyamızın birer zenginliği oldunu yeşertecek güzel bir dünyada yaşamak biz Ademoğlunun elinde yıkmak dağıtmak yeniden inşa etmek sizlerin elinde Dünya barışı için Bm barış Gücü, Uluslararası Barış ve Güvenlik güclerin daha sağlıklı etkin adımlar atması temeni ediyorum. Dünya üzerinde akan kan ve gözyaşının son bulmasına vesile olması temennisiyle, tüm insanların 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutluyor, geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımıza kalıcı barışın hâkim olduğu daha güzel bir gelecek bırakabilmek ümidiyle, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.

Bahcesaray Ak parti ilçe Başkanı Cumali SABIRLI , 1 Eylül Dünya Barış Günü için bir mesaj yayınladı.
Başkan SABIRLI mesajında, “Tüm dünya halklarının, din, dil, ırk, mezhep, cinsiyet ayrımı gözetmeden huzurlu ve kardeşçe yaşaması için herkese sorumluluklar düşmektedir.

Bizler, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ anlayışıyla barışı ruhumuzda hisseden bir nesiliz. Bizler barışın sadece ülkemizde değil tüm dünyada hâkim olmasını istiyoruz.Bugün yanı başımızda Suriye'de, Irak'ta , kapalı cezaevine dönen Filistin'de ilk kıblemiz kudüs'te hergün yaşanan sorgusuz sualsiz şehit edilen kardeşlerimiz ve Ortadoğu'da yaşananlar, insanlık adına bizleri derinden yaralamaktadır. Savaşın en büyük mağduru çocuklarımız yaşamlarını yitiriyor. Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için silahların susmasını ve barışın tüm dünyaya hâkim olmasını pariste, Lüksemburg'ta Almanya, vb. Avrupa ülkelerinde özgürce yaşayan silahın kanın barutun ve göz yaşı ve yıkımların gölgesinde olmayan lüks hayat standartları içinde doğan büyüyen ve hayatlarını yaşan o cocukların hayatlarını yaşam şartlarını orta doguda Suriye, Irak, Lübnan, Yemen de bugun ac acıkta yaşan kardeşlerimizde o haklardan yaralanan bilecek Güzel aydınlık barış ve kardeşliğin tohumlarını yeserecek bir dünya için 1 Eylül Dünya Barış Günü dünya da eşit şekilde uygulandığı günleri özlemle bekliyoruz. Dünyanın batısı ile dogusu kuzeyi ile Güneyi kardeşce yaşabilen ; Müslüman kardeşimin Hristiyan kardeşimle hicbir inancın hak ve özgürlüğüne sardırı olmayan tüm etnik kökenlerin dünyamızın birer zenginliği oldunu yeşertecek güzel bir dünyada yaşamak biz Ademoğlunun elinde yıkmak dağıtmak yeniden inşa etmek sizlerin elinde Dünya barışı için Bm barış Gücü, Uluslararası Barış ve Güvenlik güclerin daha sağlıklı etkin adımlar atması temeni ediyorum.

Dünya üzerinde akan kan ve gözyaşının son bulmasına vesile olması temennisiyle, tüm insanların 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutluyor, geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımıza kalıcı barışın hâkim olduğu daha güzel bir gelecek bırakabilmek ümidiyle, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber