Vanspor Başkanı Kıyak'tan anlamlı mesaj

Spor 13.04.2023 - 21:24, Güncelleme: 13.04.2023 - 21:24
 

Vanspor Başkanı Kıyak'tan anlamlı mesaj

Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak, Cumartesi günü oynanacak Kocaelispor maçı öncesinde bir dostluk mesajı yayınladı.

2. Lig Kırmızı Grup'ta Şampiyonluk mücadelesi  veren iki güçlü takım Vanspor Kocaelispor maçı için nefesler tutulmaya başladı. Sosyal medya üzerinde iki takım taraftarları arasında geçen hareretli tartışmaya Siyah Kırmızılı takımın Kulüp Başkanı Ferhat Kıyat, yayınladığı dostluk mesajında sular durulmaya başladı. Başkan Kıyak yayınladığı meajda şu ifadelere yer verdi; "Değerli Van halkı cumartesi günü geçmiş yıllardan beri dostane ilişkilerimiz olan Kocaelispor ile çok önemli bir müsabaka oynayacağız.  Belkide tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu karşılaşmada olacak, maçı takip etmek için değerli Kocaelispor taraftarlarını da şehrimizde misafir edeceğiz.  Sevgili Van Spor taraftarlarının en güzel şekilde evsahipliği yapacağından şüphem yok bu kapsamda, her iki takım içinde çok önem taşıyan bir müsabaka olsa da, sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğu unutulmamalıdır.  Bu duruma gölge düşürecek en ufak bir hareketin olmaması adına tüm Vanspor taraftarı da elinden gelen gayreti mutlaka gösterecektir.  Ülkemizin büyük afetler yaşadığı ve toplum olarak herzamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde futbolun yeşil sahada oynandığı ve sporun barış ve kardeşlik olduğu unutulmamalıdır. Vanspor taraftarından beklentimiz, cumartesi günü Stadı doldurmaları ve takımlarını son düdük çalana kadar desteklemelidir" dedi.  
Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak, Cumartesi günü oynanacak Kocaelispor maçı öncesinde bir dostluk mesajı yayınladı.

2. Lig Kırmızı Grup'ta Şampiyonluk mücadelesi  veren iki güçlü takım Vanspor Kocaelispor maçı için nefesler tutulmaya başladı.

Sosyal medya üzerinde iki takım taraftarları arasında geçen hareretli tartışmaya Siyah Kırmızılı takımın Kulüp Başkanı Ferhat Kıyat, yayınladığı dostluk mesajında sular durulmaya başladı.

Başkan Kıyak yayınladığı meajda şu ifadelere yer verdi;

"Değerli Van halkı cumartesi günü geçmiş yıllardan beri dostane ilişkilerimiz olan Kocaelispor ile çok önemli bir müsabaka oynayacağız. 

Belkide tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu karşılaşmada olacak, maçı takip etmek için değerli Kocaelispor taraftarlarını da şehrimizde misafir edeceğiz. 

Sevgili Van Spor taraftarlarının en güzel şekilde evsahipliği yapacağından şüphem yok bu kapsamda, her iki takım içinde çok önem taşıyan bir müsabaka olsa da, sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğu unutulmamalıdır. 

Bu duruma gölge düşürecek en ufak bir hareketin olmaması adına tüm Vanspor taraftarı da elinden gelen gayreti mutlaka gösterecektir. 

Ülkemizin büyük afetler yaşadığı ve toplum olarak herzamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde futbolun yeşil sahada oynandığı ve sporun barış ve kardeşlik olduğu unutulmamalıdır. Vanspor taraftarından beklentimiz, cumartesi günü Stadı doldurmaları ve takımlarını son düdük çalana kadar desteklemelidir" dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber