Başkan Erbenzer'den Elazığ İçin Yardım Çağrısı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2020 - 00:01, Güncelleme: 28.01.2020 - 00:01
 

Başkan Erbenzer'den Elazığ İçin Yardım Çağrısı

Brukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Erbenzer Elazığ İçin Yardım kampanyası başlattı. Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatyada meydana gelen yıkıcı depremlerden dolayı Van Brukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Erbenzer yardım çağrısı yaparak kamuoyunu harekete geçirdi. Başkan Erbenzer yaptığı çağrısında "Tüm Türkiye'yi derinden sarsan bu yıkıcı depremleri daha önce yaşamış depremzedeler olarak Elazığ'da yardıma muhtaç kardeşlerimiz için bugün dernegimiz adına yönetim kurulu kararımızla acil yardım kampanyası çağrısında bulunduk. Depremde etkilenen kardeşlerimizin yaralarını sarmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bu anlamlı kampanyada maddi yardımları kesinlikle kabul etmeyeceklerini belirten başkan Erbenzer" sadece gıda,battaniye,yiyecek,giyecek ve ısınma malzemelerini kabul ederek, en geç cuma günü 13.30'a kadar elde edilecek yardımları Elazığ'a göndereceğiz" dedi. İRTİBAT NO: 0532 653 14 94

Brukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Erbenzer Elazığ İçin Yardım kampanyası başlattı.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatyada meydana gelen yıkıcı depremlerden dolayı Van Brukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Erbenzer yardım çağrısı yaparak kamuoyunu harekete geçirdi.

Başkan Erbenzer yaptığı çağrısında "Tüm Türkiye'yi derinden sarsan bu yıkıcı depremleri daha önce yaşamış depremzedeler olarak Elazığ'da yardıma muhtaç kardeşlerimiz için bugün dernegimiz adına yönetim kurulu kararımızla acil yardım kampanyası çağrısında bulunduk.

Depremde etkilenen kardeşlerimizin yaralarını sarmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bu anlamlı kampanyada maddi yardımları kesinlikle kabul etmeyeceklerini belirten başkan Erbenzer" sadece gıda,battaniye,yiyecek,giyecek ve ısınma malzemelerini kabul ederek, en geç cuma günü 13.30'a kadar elde edilecek yardımları Elazığ'a göndereceğiz" dedi.

İRTİBAT NO: 0532 653 14 94

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber