BAŞKAN BAŞDİNÇ " GÜÇLÜ YARINLARIMIZI HEP BERABER İNŞA EDELİM"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2021 - 21:23, Güncelleme: 24.02.2021 - 21:23
 

BAŞKAN BAŞDİNÇ " GÜÇLÜ YARINLARIMIZI HEP BERABER İNŞA EDELİM"

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, düzenlediği Mahalle Muhtarları toplantısında" Ülkemizin ve şehrimizin geleceğini gelin hep beraber inşa edelim" dedi. Tuşba Belediyesi'nde düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Belediye Başkanı Salih Akman, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Türkmen ve Mahalle Muhtarları katıldı. Tuşba İlçede sorunları tesbit ve çözümü için istişarelerin yapıldığı toplantıda konuşan Başkan Başdinç " AK Parti büyük bir siyasi harekettir. İktidarımız öncesi milletimizin yılgınlık ve bitkinliği ülkemizin ne kadar zor durumda oldgunu gösteren en iyi örnekti. Dış güçlerin komutası altında ezilen bir Türkiye yi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2002'de rekor bir oyla milletimiz iktidar olmamızı tercih etti. İdeolojisini hizmetten alan bir anlayışla, tarihe destan yatırımları hayata geçirdik. Bu yatırımlar sayesinde eğitim, ekonomik,teknoloji ve sanayi alanında hızlı çıkışlar yaparak Avrupa ülkelerinin gözlerini korkutan hamleler yaptık. Güçlü ve bağımsız bir Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlerken, küresel güçlerin maşunu olan çevreler tarafından önümüz kesilmeye çalışıldı. Muhtıralar, darbe girişimleri, gezi olayları, 15-17 Aralık operasyonları ile milletin helal oyları ile seçilmiş hür irademize kelepçe vurmak istediler. Kimseye boyun eğmeyen, sadece Allah'ın huzurunda eğilen AK kadrolar olarak mücadelemizden vaz geçmedik. Yapılan her saldırıda güçlü bir şekilde çıkarak milletimizin önüne alnımızın akıyla çıktık. Gelinen noktada birlik ve berabilige ihtiyacımız var. Geçmişte olduğu gibi bugünde halkımızın emrindeyiz. Mahalle Muhtarları bizim fikir büyüklerimizdir. Bu anlamda hizmetin her noktaya ulaşması için muhtarlarımız öncü rol olacaklar" ifadelerini kullandı.


AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, düzenlediği Mahalle Muhtarları toplantısında" Ülkemizin ve şehrimizin geleceğini gelin hep beraber inşa edelim" dedi.


Tuşba Belediyesi'nde düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Belediye Başkanı Salih Akman, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Türkmen ve Mahalle Muhtarları katıldı.


Tuşba İlçede sorunları tesbit ve çözümü için istişarelerin yapıldığı toplantıda konuşan Başkan Başdinç " AK Parti büyük bir siyasi harekettir. İktidarımız öncesi milletimizin yılgınlık ve bitkinliği ülkemizin ne kadar zor durumda oldgunu gösteren en iyi örnekti.
Dış güçlerin komutası altında ezilen bir Türkiye yi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2002'de rekor bir oyla milletimiz iktidar olmamızı tercih etti. İdeolojisini hizmetten alan bir anlayışla, tarihe destan yatırımları hayata geçirdik. Bu yatırımlar sayesinde eğitim, ekonomik,teknoloji ve sanayi alanında hızlı çıkışlar yaparak Avrupa ülkelerinin gözlerini korkutan hamleler yaptık. Güçlü ve bağımsız bir Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlerken, küresel güçlerin maşunu olan çevreler tarafından önümüz kesilmeye çalışıldı. Muhtıralar, darbe girişimleri, gezi olayları, 15-17 Aralık operasyonları ile milletin helal oyları ile seçilmiş hür irademize kelepçe vurmak istediler. Kimseye boyun eğmeyen, sadece Allah'ın huzurunda eğilen AK kadrolar olarak mücadelemizden vaz geçmedik. Yapılan her saldırıda güçlü bir şekilde çıkarak milletimizin önüne alnımızın akıyla çıktık.
Gelinen noktada birlik ve berabilige ihtiyacımız var. Geçmişte olduğu gibi bugünde halkımızın emrindeyiz. Mahalle Muhtarları bizim fikir büyüklerimizdir. Bu anlamda hizmetin her noktaya ulaşması için muhtarlarımız öncü rol olacaklar" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber