BAŞKAN BAŞDİNÇ "17 - 25 ARALIK OPERASYONLARI EMNİYET VE YARGI'YA YAPILAN DARBE GİRİŞİMİDİR"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2020 - 22:19, Güncelleme: 17.12.2020 - 22:19
 

BAŞKAN BAŞDİNÇ "17 - 25 ARALIK OPERASYONLARI EMNİYET VE YARGI'YA YAPILAN DARBE GİRİŞİMİDİR"

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, 17-25 Aralık Emniyet ve Yargı darbesi girişimini " Fetöcü vatan hainlerinin her türlü hile ve kumpası kullandığı kara bir gündür" dedi. Başkan Başdinç sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamasında"17-25 Aralık yargı darbesi girişiminin, devletin içine sızan vatan hainlerinin, Türkiye Cumhuriyeti Devletini tümüyle ele geçirmek için engel olarak gördükleri tüm kurum ve şahısları etkisiz hale getirmek amacıyla her türlü hile ve kumpası kullandığı kara bir gün olarak tarihe geçti. "FETÖ'cü polis ve yargı militanlarınca yapılmak istenen hain kalkışma ve kirli kumpas, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, olağanüstü çabası ve milletin bu çabaya itimat etmesiyle yerle bir edildi." 17-25Aralık darbesiyle amacına ulaşamayan Fetöcü hainler 15 Temmuz 2016’da yürütme organını hedef alan bir darbe girişiminde bulunarak meşru hükümeti alaşağı etmeye çalışan bu hain FETÖ yapılanmasıyla mücadelemiz Cumhurbaşkanımız liderliğinde sürmektedir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, 17-25 Aralık Emniyet ve Yargı darbesi girişimini " Fetöcü vatan hainlerinin her türlü hile ve kumpası kullandığı kara bir gündür" dedi.

Başkan Başdinç sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamasında"17-25 Aralık yargı darbesi girişiminin, devletin içine sızan vatan hainlerinin, Türkiye Cumhuriyeti Devletini tümüyle ele geçirmek için engel olarak gördükleri tüm kurum ve şahısları etkisiz hale getirmek amacıyla her türlü hile ve kumpası kullandığı kara bir gün olarak tarihe geçti.
"FETÖ'cü polis ve yargı militanlarınca yapılmak istenen hain kalkışma ve kirli kumpas, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, olağanüstü çabası ve milletin bu çabaya itimat etmesiyle yerle bir edildi."

17-25Aralık darbesiyle amacına ulaşamayan Fetöcü hainler 15 Temmuz 2016’da yürütme organını hedef alan bir darbe girişiminde bulunarak meşru hükümeti alaşağı etmeye çalışan bu hain FETÖ yapılanmasıyla mücadelemiz Cumhurbaşkanımız liderliğinde sürmektedir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber