Vanspor için Vanlıların kenetlenmesi lazım

Spor 14.04.2023 - 01:09, Güncelleme: 14.04.2023 - 01:11
 

Vanspor için Vanlıların kenetlenmesi lazım

Vanspor’un cefakar taraftar grubu Gölkentliler Vanspora destek çağrısında bulundu. “Vanspor için Vanlıların kenetlenmesi lazım”dedi.

Vanspor’un cefakar taraftar grubu Gölkentliler   Vanspora destek çağrısında bulundu. “Vanspor için Vanlıların kenetlenmesi lazım”dedi. Vanspor’a destek çağrısında bulunan Gölkentliler Taraftar Derneği Başkanı Nevzat Aslan, takımın 1. Lige çıkması için şehrin kenetlenmesi gerektiğini belirterek şehrimizin tek profesyonel takımı Vanspor’a 7’den 70’e herkesin destek vermesi gerekiyor. kocaelispor la karşılaşacak Vanspor’umuzun moral ve motivasyona ihtiyacı var. Vanspor için Vanlıların kenetlenmesi lazım. Vanspor taraftarı olarak hedefe giden yolda sonuna kadar takımımızı destekleyeceğimizi, her platformda Vanspor için elini taşın altına koyan herkesle birlikte olduğumuzu duyururuz” ifadelerini kullandı.
Vanspor’un cefakar taraftar grubu Gölkentliler Vanspora destek çağrısında bulundu. “Vanspor için Vanlıların kenetlenmesi lazım”dedi.

Vanspor’un cefakar taraftar grubu Gölkentliler   Vanspora destek çağrısında bulundu. “ Vanspor için Vanlıların kenetlenmesi lazım”dedi.

Vanspor’a destek çağrısında bulunan Gölkentliler Taraftar Derneği Başkanı Nevzat Aslan, takımın 1. Lige çıkması için şehrin kenetlenmesi gerektiğini belirterek şehrimizin tek profesyonel takımı Vanspor’a 7’den 70’e herkesin destek vermesi gerekiyor. kocaelispor la karşılaşacak Vanspor’umuzun moral ve motivasyona ihtiyacı var. Vanspor için Vanlıların kenetlenmesi lazım.

Vanspor taraftarı olarak hedefe giden yolda sonuna kadar takımımızı destekleyeceğimizi, her platformda Vanspor için elini taşın altına koyan herkesle birlikte olduğumuzu duyururuz” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber