Başkan Aslan "Saha ve Çatı GES Projelerinin Finansman sunumunu Yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2019 - 22:45, Güncelleme: 11.12.2019 - 22:45
 

Başkan Aslan "Saha ve Çatı GES Projelerinin Finansman sunumunu Yaptı

Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Denizbank tarafından Çevre dostu güneş enerji sistemleri "Saha ve Çatı GES Projelerinin Finansmanı" sunumu yapıldı. Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Denizbank sponsorluğunda Çevre dostu güneş enerji sistemleri "Saha ve Çatı GES Projelerinin Finansmanı" sunumu DenizLeasing Genel Müdürü Kahraman Günaydın’ın katılımıyla yapıldı. Program Denizbank Başkent 2 Bölge Müdürü Ahmet Kurtoğlu, Deniz Leasing Kurumsal, Ticari Satış ve Proje Finansmanı Yönetimi Bölüm Müdürü Başar Yılmaz, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Başkent 2 KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Uğur Doğu, Van Şube Müdürü Soner Enis Tidim, Van Kazım Karabekir Caddesi Şube Müdürü Mehmet Hüseyin Şentürk, Denizbank ilçe şube müdürlerinin ve STK’ların katılımlarıyla gerçekleşti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Denizbank tarafından Çevre dostu güneş enerji sistemleri "Saha ve Çatı GES Projelerinin Finansmanı" sunumu yapıldı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Denizbank sponsorluğunda Çevre dostu güneş enerji sistemleri "Saha ve Çatı GES Projelerinin Finansmanı" sunumu DenizLeasing Genel Müdürü Kahraman Günaydın’ın katılımıyla yapıldı.

Program Denizbank Başkent 2 Bölge Müdürü Ahmet Kurtoğlu, Deniz Leasing Kurumsal, Ticari Satış ve Proje Finansmanı Yönetimi Bölüm Müdürü Başar Yılmaz, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Başkent 2 KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Uğur Doğu, Van Şube Müdürü Soner Enis Tidim, Van Kazım Karabekir Caddesi Şube Müdürü Mehmet Hüseyin Şentürk, Denizbank ilçe şube müdürlerinin ve STK’ların katılımlarıyla gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber