BAŞKAN ADAYI İZZET ÇOBAN KAZANMAKTA KARARLI.

Gündem 27.08.2022 - 10:45, Güncelleme: 27.08.2022 - 10:45
 

BAŞKAN ADAYI İZZET ÇOBAN KAZANMAKTA KARARLI.

Van tacirlerinin gözünü çevirdiği Van TSO seçimleri yaklaştıkça başkan adayları verdiği demeçlerle öne çıkmaya başladı.

  Güçlü adaylardan İzzet Çoban kırmızı listeyle gireceği seçimde birlik beraberlik mesajı verdi.  Van'da Ticaret Odasına kayıtlı tüccarlarla güç birliği yapacaklarını ortak akılla kazanacaklarına inandığını söyleyen Başkan adayı İzzet Çoban gazetemize konuştu. " Öncelikle Van TSO seçimlerinin Van'a ve Van'daki tüccarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sektörü yakından bilen biri olarak Seçimlere büyük bir öz güvenle hazırlanıyoruz. Dostlarımızla birlikte seçimi kazanmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Açıkladığımız birçok projemiz var ve bu projelerimizi kamuoyuna açıklamaya devam edeceğiz. Yılların kangren olmuş ve bir türlü çözülmeyen sorunlarını çözmek için yola çıktık. Tabiki seçimlerde her aday kendi ekibiyle bu mücadeleyi verecek. Biz de kendi genç, dinamik ve tecrübeli ekibimize bu noktada fazlasıyla güveniyoruz. Esnaflarımızın da her zaman yanındayız. İlerleyen günlerde basın mensuplarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Oda seçimlerinin büyük bir olgunluk ve centilmenlik içerisinde geçmesi umuyorum. Diğer aday olacak arkadaşlara da şimdiden başarılar dilerim.        Haber Röportaj: Ercan Ulutaş
Van tacirlerinin gözünü çevirdiği Van TSO seçimleri yaklaştıkça başkan adayları verdiği demeçlerle öne çıkmaya başladı.

 

Güçlü adaylardan İzzet Çoban kırmızı listeyle gireceği seçimde birlik beraberlik mesajı verdi.

 Van'da Ticaret Odasına kayıtlı tüccarlarla güç birliği yapacaklarını ortak akılla kazanacaklarına inandığını söyleyen Başkan adayı İzzet Çoban gazetemize konuştu. " Öncelikle Van TSO seçimlerinin Van'a ve Van'daki tüccarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sektörü yakından bilen biri olarak Seçimlere büyük bir öz güvenle hazırlanıyoruz. Dostlarımızla birlikte seçimi kazanmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Açıkladığımız birçok projemiz var ve bu projelerimizi kamuoyuna açıklamaya devam edeceğiz. Yılların kangren olmuş ve bir türlü çözülmeyen sorunlarını çözmek için yola çıktık. Tabiki seçimlerde her aday kendi ekibiyle bu mücadeleyi verecek. Biz de kendi genç, dinamik ve tecrübeli ekibimize bu noktada fazlasıyla güveniyoruz. Esnaflarımızın da her zaman yanındayız. İlerleyen günlerde basın mensuplarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Oda seçimlerinin büyük bir olgunluk ve centilmenlik içerisinde geçmesi umuyorum. Diğer aday olacak arkadaşlara da şimdiden başarılar dilerim. 

 

 

 

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber