Başhekim'den Personele Çiçekli Moral

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2021 - 22:38, Güncelleme: 12.02.2021 - 22:38
 

Başhekim'den Personele Çiçekli Moral

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören ve hastalığı yenerek görevine dönen Hastane Birim Sorumlusu Reyhan Çinik’e ‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. Başhekim Doç.Dr.Sebahattin Çelik,Hastane Müdürü Şahabettin Işık Arge Birim Sorumlusu Fatma Erdemir beraberindekiler ile birlikte Başhekimi makamında ziyarette bulundu. Gerçekleşen görüşmede ,Birim Sorumlusu Reyhan Çinik’e hastalık öncesi,sonrası serviste ziyaret etmiş sağlık durumu ile yakından ilgilenmişti.Hastanedeki özverili çalışmalarına değinen Çelik herhangi bir ihtiyacının olup olmadığını yerinde sorarak Geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Fedakarlığı nedeniyle kendisini kutluyorum” diyen Başhekim Çelik aramıza ve görevine yeniden başlayan Birim Sorumlusu arkadaşımızı kutluyorum dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Birim Sorumlusu Reyhan Çinik;Başhekime teşekkür ettikten sonra Çiçek takdiminin ardından programa son verildi.


S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören ve hastalığı yenerek görevine dönen Hastane Birim Sorumlusu Reyhan Çinik’e ‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.
Başhekim Doç.Dr.Sebahattin Çelik,Hastane Müdürü Şahabettin Işık Arge Birim Sorumlusu Fatma Erdemir beraberindekiler ile birlikte Başhekimi makamında ziyarette bulundu.
Gerçekleşen görüşmede ,Birim Sorumlusu Reyhan Çinik’e hastalık öncesi,sonrası serviste ziyaret etmiş sağlık durumu ile yakından ilgilenmişti.Hastanedeki özverili çalışmalarına değinen Çelik herhangi bir ihtiyacının olup olmadığını yerinde sorarak
Geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.
Fedakarlığı nedeniyle kendisini kutluyorum” diyen Başhekim Çelik aramıza ve görevine yeniden başlayan Birim Sorumlusu arkadaşımızı kutluyorum dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Birim Sorumlusu Reyhan Çinik;Başhekime teşekkür ettikten sonra Çiçek takdiminin ardından programa son verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber