Başhekim Yardımcısı Aşur Hastanede Hijyen Denetimi Yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 17:01, Güncelleme: 23.10.2020 - 17:01
 

Başhekim Yardımcısı Aşur Hastanede Hijyen Denetimi Yaptı

S.B.Ü.Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim yardımcısı Op. Dr.Abdullah Aşur beraberindeki Hastane başhemşiresi sağlık bakım hizmetleri Müdürü Necla YEŞİLOVA ile birlikte hastanede bulunan yemekhanede hijyen denetimi yaptı. İlk olarak Hastane yemekhanesine gelerek Personel ve çalışanlara kolay gelsin hayırlı çalışmalar dileklerinde bulunan Dr. Aşur Özellikle bu dönemde en çok dikkat edilmesi gereken hijyen kurallarının önemine dikkat çekmek amacıyla denetimlere hız kesmeden devam ediyor, Başhekim yardımcısı Op Dr. Abdullah Aşur ,hastanede sürekli denetimlerde bulunup, personellere gerekli talimatları vermeyi ihmal etmiyor. Hastane mutfağını ziyaret ederek hijyen, mutfak düzeni, ana numune ve beraberindeki Başhemşire YEŞİLOVA ile birlikte numuneleri yerinde değerlendirdi. Dr. Aşur daha sonra Covit servisinde tedavi gören hastaları yerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


S.B.Ü.Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim yardımcısı Op. Dr.Abdullah Aşur beraberindeki Hastane başhemşiresi sağlık bakım hizmetleri Müdürü Necla YEŞİLOVA ile birlikte hastanede bulunan yemekhanede hijyen denetimi yaptı.


İlk olarak Hastane yemekhanesine gelerek Personel ve çalışanlara kolay gelsin hayırlı çalışmalar dileklerinde bulunan Dr. Aşur Özellikle bu dönemde en çok dikkat edilmesi gereken hijyen kurallarının önemine dikkat çekmek amacıyla denetimlere hız kesmeden devam ediyor, Başhekim yardımcısı Op Dr. Abdullah Aşur ,hastanede sürekli denetimlerde bulunup, personellere gerekli talimatları vermeyi ihmal etmiyor.
Hastane mutfağını ziyaret ederek hijyen, mutfak düzeni, ana numune ve beraberindeki Başhemşire YEŞİLOVA ile birlikte numuneleri yerinde değerlendirdi.

Dr. Aşur daha sonra Covit servisinde tedavi gören hastaları yerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber