Başhekim Çelik'ten Bilgi İşlem sorumlularına Teşekkür.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2020 - 20:08, Güncelleme: 21.11.2020 - 20:08
 

Başhekim Çelik'ten Bilgi İşlem sorumlularına Teşekkür.

S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik , hastanenin Bilgi İşlem teknik sorumlularına verdikleri hizmetten dolayı Teşekkür etti. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Bilgi İşlem teknik zorunlularıyla bir toplantı düzenleyen ve özverili çalışmaları ve hastanenin bilişim sistemini çağın gerekliliklerine uygun olarak güncellemeleri nedeniyle Teşekkür ile onurlandırdı. Hastane Bashekim Yardımıcılarınında katıldığı, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü ibrahim Koç Hastane Müdürü Şahabettin Işık ve Hastane Başhemşiresi Necla Yeşilova'nın da katıldığı törende, ve Bilgi işlem personelkerine teşekkür etti.Başhekim Çelik,yaptığı konuşmada, Hastanemiz Bilgi İşlem teknik sorumluları ve personellerinin özverili çalışmaları ile hastanemiz Bilişim Teknolojileri alt yapısı her geçen gün çağımızın gerekliliklerine uygun olarak sürdürülmektedir. Makine, ekipman ve donanım kalitemizle yenilikler takip edilmekte ve hasta ve hasta yakınları ve diğer ilgili tarafların beklentileri konusunda, en son bilimsel ve teknolojik gelişmeler uygulanarak, en üst düzeyde, kaliteli, etkin ve verimli bir şekilde gereksinimler karşılanmaktadır. Hastanemizin bilişim sisteminin çağın gereklerine uygun hale gelmesinde üstün katkıları olan arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum" dedi.  S.B.Ü Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik, başarılarının devamını dileyerek, Bilgi İşlem teknik sorumluları ve Teşekkür ileterekprograma son verildi. 


S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik , hastanenin Bilgi İşlem teknik sorumlularına verdikleri hizmetten dolayı Teşekkür etti.


Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Bilgi İşlem teknik zorunlularıyla bir toplantı düzenleyen ve özverili çalışmaları ve hastanenin bilişim sistemini çağın gerekliliklerine uygun olarak güncellemeleri nedeniyle Teşekkür ile onurlandırdı.


Hastane Bashekim Yardımıcılarınında katıldığı, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü ibrahim Koç Hastane Müdürü Şahabettin Işık ve Hastane Başhemşiresi Necla Yeşilova'nın da katıldığı törende, ve Bilgi işlem personelkerine teşekkür etti.Başhekim Çelik,yaptığı konuşmada, Hastanemiz Bilgi İşlem teknik sorumluları ve personellerinin özverili çalışmaları ile hastanemiz Bilişim Teknolojileri alt yapısı her geçen gün çağımızın gerekliliklerine uygun olarak sürdürülmektedir. Makine, ekipman ve donanım kalitemizle yenilikler takip edilmekte ve hasta ve hasta yakınları ve diğer ilgili tarafların beklentileri konusunda, en son bilimsel ve teknolojik gelişmeler uygulanarak, en üst düzeyde, kaliteli, etkin ve verimli bir şekilde gereksinimler karşılanmaktadır. Hastanemizin bilişim sisteminin çağın gereklerine uygun hale gelmesinde üstün katkıları olan arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum" dedi. 
S.B.Ü Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik, başarılarının devamını dileyerek, Bilgi İşlem teknik sorumluları ve Teşekkür ileterekprograma son verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber