Başhekim Çelik Şifa Dağıtırken Korona'ya Yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 22:00, Güncelleme: 15.10.2020 - 22:00
 

Başhekim Çelik Şifa Dağıtırken Korona'ya Yakalandı

Doç.Dr. Sebahattin Çelik hastalarına şifa dağıtırken kendisi de hasta olabiliyor. Van S. B.Ü. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.Sebahattin Çelik de koronavirüsüne yakalandı. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine Çalışmaları ve yaptığı işlerle dikkat çeken Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik her görüşte vatandaşın sevgisini kazanmış biri oldu. Aynı şekilde koronavirüs salgınında Van'daki mücadelenin ön saflarında da yer alan Başhekim Doç. Dr. Çelik ikinci yapılan koronavirüs testi Negatif çıkınca Göğüs Tomografisi sonrasında pozitif çıktığı belirtildi. Koronavirüs ile mücadelede yoğun mesai sarf edilen günlerde şüphesiz bu durumdan en çok etkilenenlerin başında sağlık çalışanları geliyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 600’den fazla sağlık çalışanında koronavirüs görüldüğünü ifade ederek, “Her geçen gün pozitif çıkan vaka sayımızın fazla olduğunu, hem hekim arkadaşlarımızdan hem hemşire arkadaşlarımızdan hem sağlık çalışanlarımızdan hem de yardımcı personelde, söylemek istiyorum. Bunun sayısını vermek çok içimden gelmiyor, 601 kişi. Bütün sorumluluk, sahada bu arkadaşlarımızın omzunda” ifadelerini kullanmıştı. Van’da da göreve geldiğinden bu yana başarılı çalışmalarında takdir toplayan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik'e ve Çelik ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

Doç.Dr. Sebahattin Çelik hastalarına şifa dağıtırken kendisi de hasta olabiliyor.


Van S. B.Ü. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.Sebahattin Çelik de koronavirüsüne yakalandı.
Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine Çalışmaları ve yaptığı işlerle dikkat çeken Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik her görüşte vatandaşın sevgisini kazanmış biri oldu. Aynı şekilde koronavirüs salgınında Van'daki mücadelenin ön saflarında da yer alan Başhekim Doç. Dr. Çelik ikinci yapılan koronavirüs testi Negatif çıkınca Göğüs Tomografisi sonrasında pozitif çıktığı belirtildi.
Koronavirüs ile mücadelede yoğun mesai sarf edilen günlerde şüphesiz bu durumdan en çok etkilenenlerin başında sağlık çalışanları geliyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 600’den fazla sağlık çalışanında koronavirüs görüldüğünü ifade ederek, “Her geçen gün pozitif çıkan vaka sayımızın fazla olduğunu, hem hekim arkadaşlarımızdan hem hemşire arkadaşlarımızdan hem sağlık çalışanlarımızdan hem de yardımcı personelde, söylemek istiyorum. Bunun sayısını vermek çok içimden gelmiyor, 601 kişi. Bütün sorumluluk, sahada bu arkadaşlarımızın omzunda” ifadelerini kullanmıştı. Van’da da göreve geldiğinden bu yana başarılı çalışmalarında takdir toplayan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik'e ve Çelik ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber