Başhekim Çelik Koronavirüs'e Yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 22:03, Güncelleme: 14.10.2020 - 22:03
 

Başhekim Çelik Koronavirüs'e Yakalandı

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi korona virüse yakalandı. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik korona virüse yakalandı. Türkiye'de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs salgını, sağlık çalışanlarını da olumsuz etkiliyor. Van'da pandemi süresince aralıksız mücadele veren isimlerden olan Başhekim Doç. Dr. Sebahattin Çelik de korona virüse yakalandı. Başhekim Çelik'in korona virüse yakalandığını eşi Şehnaz Nigar Çelik duyurdu. Şu an evinde olan Başhekim Çelik'in hastalığı hafif geçirdiği belirtildi. Gazetemiz adına Suat Baran Başhekimimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını Allahtan temenni ve niyaz ediyoruz.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi korona virüse yakalandı.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik korona virüse yakalandı.
Türkiye'de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs salgını, sağlık çalışanlarını da olumsuz etkiliyor.

Van'da pandemi süresince aralıksız mücadele veren isimlerden olan Başhekim Doç. Dr. Sebahattin Çelik de korona virüse yakalandı. Başhekim Çelik'in korona virüse yakalandığını eşi Şehnaz Nigar Çelik duyurdu. Şu an evinde olan Başhekim Çelik'in hastalığı hafif geçirdiği belirtildi.
Gazetemiz adına Suat Baran Başhekimimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını Allahtan temenni ve niyaz ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber