Başhekim Çelik Güvenlik Personel Amiri Selami Bile'ye Üstün Başarı Plaketi Taktim Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 23:24, Güncelleme: 23.07.2020 - 23:24
 

Başhekim Çelik Güvenlik Personel Amiri Selami Bile'ye Üstün Başarı Plaketi Taktim Etti

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastenesi Başhekimi Doç Dr Sabahattin Çelik Güvenlik Personel Amiri Selami Bile'ye üstün başarı plaketini taktim etti. Yaptıgı hizmetlerle hastane yönetimi tarafından üstün başarı plaketine layık görülen Güvenlik Amiri Selami Bile, Hastane Müdürü Şahabettin Işık, Kalite Destek Hizmetler Müdürü İbrahim. Koç, Güvenlik Müdür Yardımcısı Saim Murathan'ın da katıldığı programa Başhekim Doç Dr Çelik yönetim adına başarı plaketini verdi. Paket takdimi sırasında konuşan Başhekim Çelik; Güvenik amirimiz Selami Bile meslek kariyeri boyunca hem kişilik hem de idarecilik yönüyle herkesin takdir ettiği bir kişidir. Kendi mesai arkadaşları tarafından kendisini kabul ettirmiş bir kardeşimizdir. Göreve geldiğimiz günden bu yana Güvenlik personellerimizin çalışma azmi bizleri son derece memnun etmiştir. Özellikle Çin'in Whan kentinde ortaya çıkan tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de pençesi altına alan Coronavirüs salgını mücadelesinde kararlı ve cesur çalışmalarıyla bizlere güç veren amirimiz Selami Bile ve personellerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Çelik "İdaremiz tarafından üstün başarı plaketine layık görülen Güvenlik Amiri Selami Bile ve ekibine teşekkür eder, Allah kendilerinden razı olsun "dedi. Üstün Başarı plaketini alırken duygulanan Güvenlik Amiri Bile "Çalışma kariyerim boyunca unutamayacağım bu güzel ve anlamlı başarı plaketine şahsım layık görüldü için çok mutluyum. Hastanemizin her alanında karış karış, büyük özveriyle çalışan güvenlik arkadaşlarıma minnettarım. Başarı ekip işidir. Aslında bu ödül bana değil mesai arkadaşlarıma verilmiştir. Bu bağlamda bizlere inanan sorumluluklarımızı paylaşan emektar arkadaşlarıma, Güvenlik Müdür yardımcısı Saim Murathan'a, Hastane Müdürü Şahabettin Işık, Kalite Destek Hizmetler Müdürü İbrahim Koç ve tüm hastanemiz adına şahsıma üstün başarı plaketine takdim eden çok kıymetli Başhekim Doç Dr Sabahattin Çelik beyefendiye derin saygı ve hürmetlerimi sunarım" şeklinde konuştu.


S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastenesi Başhekimi Doç Dr Sabahattin Çelik Güvenlik Personel Amiri Selami Bile'ye üstün başarı plaketini taktim etti.
Yaptıgı hizmetlerle hastane yönetimi tarafından üstün başarı plaketine layık görülen Güvenlik Amiri Selami Bile, Hastane Müdürü Şahabettin Işık, Kalite Destek Hizmetler Müdürü İbrahim. Koç, Güvenlik Müdür Yardımcısı Saim Murathan'ın da katıldığı programa Başhekim Doç Dr Çelik yönetim adına başarı plaketini verdi.
Paket takdimi sırasında konuşan Başhekim Çelik; Güvenik amirimiz Selami Bile meslek kariyeri boyunca hem kişilik hem de idarecilik yönüyle herkesin takdir ettiği bir kişidir. Kendi mesai arkadaşları tarafından kendisini kabul ettirmiş bir kardeşimizdir. Göreve geldiğimiz günden bu yana Güvenlik personellerimizin çalışma azmi bizleri son derece memnun etmiştir.
Özellikle Çin'in Whan kentinde ortaya çıkan tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de pençesi altına alan Coronavirüs salgını mücadelesinde kararlı ve cesur çalışmalarıyla bizlere güç veren amirimiz Selami Bile ve personellerine sonsuz teşekkür ediyoruz.
Çelik "İdaremiz tarafından üstün başarı plaketine layık görülen Güvenlik Amiri Selami Bile ve ekibine teşekkür eder, Allah kendilerinden razı olsun "dedi.
Üstün Başarı plaketini alırken duygulanan Güvenlik Amiri Bile "Çalışma kariyerim boyunca unutamayacağım bu güzel ve anlamlı başarı plaketine şahsım layık görüldü için çok mutluyum. Hastanemizin her alanında karış karış, büyük özveriyle çalışan güvenlik arkadaşlarıma minnettarım. Başarı ekip işidir. Aslında bu ödül bana değil mesai arkadaşlarıma verilmiştir.
Bu bağlamda bizlere inanan sorumluluklarımızı paylaşan emektar arkadaşlarıma, Güvenlik Müdür yardımcısı Saim Murathan'a, Hastane Müdürü Şahabettin Işık, Kalite Destek Hizmetler Müdürü İbrahim Koç ve tüm hastanemiz adına şahsıma üstün başarı plaketine takdim eden çok kıymetli Başhekim Doç Dr Sabahattin Çelik beyefendiye derin saygı ve hürmetlerimi sunarım" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber