Asrın Halı Mağazası Hizmete Açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2019 - 17:51, Güncelleme: 24.07.2019 - 17:51
 

Asrın Halı Mağazası Hizmete Açıldı

Vanlı iş adamı Celal Artim Asrın Halı mağazasını hizmete açarak,istihdama önemli katkı sağladı. Bahçıvan mahallesi Yüzbaşıoğlu sokak Artos AVM arasında açılan Asrın halı mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta çok sayıda Van’ın önde gelen Kanaat Önderleri ve iş adamı Celal Artim’in yakın arkadaşları da katıldı. Açılış konuşmasını  yapan iş yeri sahibi Artim’’Ekonominin bu zorlu günlerinde  bi,rkaç gencimizi istihdam etmek için Asrın halı mağazasını hizmete açtık. Hem kaliteli hemde ucuz halılarımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunarak memleketimize bir katkıda bulunduk. Türkiye’nin en büyük mağaza zincirlerinden birini ilimize getirdik.Mağaza açılışında ilk iki hafta inanılmaz büyük indirimlerimiz olacak diyen Artim açılışta yanlarında olan herkese teşekkür etti.



Vanlı iş adamı Celal Artim Asrın Halı mağazasını hizmete açarak,istihdama önemli katkı sağladı.

Bahçıvan mahallesi Yüzbaşıoğlu sokak Artos AVM arasında açılan Asrın halı mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta çok sayıda Van’ın önde gelen Kanaat Önderleri ve iş adamı Celal Artim’in yakın arkadaşları da katıldı.

Açılış konuşmasını  yapan iş yeri sahibi Artim’’Ekonominin bu zorlu günlerinde  bi,rkaç gencimizi istihdam etmek için Asrın halı mağazasını hizmete açtık. Hem kaliteli hemde ucuz halılarımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunarak memleketimize bir katkıda bulunduk.

Türkiye’nin en büyük mağaza zincirlerinden birini ilimize getirdik.Mağaza açılışında ilk iki hafta inanılmaz büyük indirimlerimiz olacak diyen Artim açılışta yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber