Alan Aşiretinden MHP Milletvekili Adayı Kahraman'a Tam Destek

Van Haber 01.05.2023 - 21:04, Güncelleme: 01.05.2023 - 21:04
 

Alan Aşiretinden MHP Milletvekili Adayı Kahraman'a Tam Destek

Alan Aşireti Kanaat Önderleri 14 Mayıs seçimlerinde Ayhan Kahraman'a tam destek vereceklerini açıkladılar.

Alan Aşireti Kanaat Önderleri 14 Mayıs seçimlerinde Ayhan Kahraman'a tam destek vereceklerini açıkladılar. 14 Mayıs seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman, kendi aşiret mensuplarının Kanaat Önderleri ile bir araya geldiği toplantıda tam destek aldı.  Alan Aşiretinin önde gelen isimlerinden Şaban Kahraman öncülüğünde bir araya gelerek, Van'ı temsilen artık MHP'yi mecliste görmek istediklerini söylediler.  Ülkenin bekası için Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destekleyeceklerini, Milletvekili seçiminde ise tercihlerini MHP'den yana kullanacaklarını belirtiler. Kentin en büyük nüfusuna  sahip aynı zamanda vatanseverlikleriyle ön planda olan Alan Aşiretinin almış olduğu karara teşekkür ile cevap veren MHP Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman " Kadim aşiretimizin çok kıymetli büyüklerime derin saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Başta baba yarısı değerli amcam aşiretimizin lideri Şaban Kahraman, ilk günden bu yana şahsıma tam destek vererek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mensubu olduğum Alan aşiretimizin büyüklerinin bu anlamlı teveccühleri karşısında çok onure oldum. Tüm büyüklerimizin desteğini almak benim için kıymetli ve özeldir. Başta amcam, aşiretimizin büyüğü, Şaban Kahraman olmak üzere, tüm büyüklerimize ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum.  İnşallah 14 Mayıs 'ta bir devrimi gerçekleştirerek ilimizi temsilen Milliyetçi Hareket Partisi'ni TBMM çatısına alacağımıza canı gönülden inanıyorum" dedi.
Alan Aşireti Kanaat Önderleri 14 Mayıs seçimlerinde Ayhan Kahraman'a tam destek vereceklerini açıkladılar.

Alan Aşireti Kanaat Önderleri 14 Mayıs seçimlerinde Ayhan Kahraman'a tam destek vereceklerini açıkladılar.

14 Mayıs seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman, kendi aşiret mensuplarının Kanaat Önderleri ile bir araya geldiği toplantıda tam destek aldı.


 Alan Aşiretinin önde gelen isimlerinden Şaban Kahraman öncülüğünde bir araya gelerek, Van'ı temsilen artık MHP'yi mecliste görmek istediklerini söylediler.
 Ülkenin bekası için Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destekleyeceklerini, Milletvekili seçiminde ise tercihlerini MHP'den yana kullanacaklarını belirtiler.

Kentin en büyük nüfusuna  sahip aynı zamanda vatanseverlikleriyle ön planda olan Alan Aşiretinin almış olduğu karara teşekkür ile cevap veren MHP Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman " Kadim aşiretimizin çok kıymetli büyüklerime derin saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Başta baba yarısı değerli amcam aşiretimizin lideri Şaban Kahraman, ilk günden bu yana şahsıma tam destek vererek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mensubu olduğum Alan aşiretimizin büyüklerinin bu anlamlı teveccühleri karşısında çok onure oldum. Tüm büyüklerimizin desteğini almak benim için kıymetli ve özeldir.
Başta amcam, aşiretimizin büyüğü, Şaban Kahraman olmak üzere, tüm büyüklerimize ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum.  İnşallah 14 Mayıs 'ta bir devrimi gerçekleştirerek ilimizi temsilen Milliyetçi Hareket Partisi'ni TBMM çatısına alacağımıza canı gönülden inanıyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber