Ak Parti’den Yeni Askerlik Açıklaması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2019 - 17:55, Güncelleme: 25.02.2019 - 17:55
 

Ak Parti’den Yeni Askerlik Açıklaması

AK Parti'den milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren yeni askerlik sistemi ile ilgili önemli bir açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yeni askerlik sisteminin Nisan ayında TBMM gündemine gelebileceğini açıkladı. Mahir Ünal, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ünal, Cumhur İttifakı'nın oluşturduğunu bütünlüğün Türkiye için büyük bir avantaj olduğunu ifade etti. Sebze ve meyve fiyatları üzerinden Türkiye ekonomisini hedef alan fırsatçıları önlemek için faaliyete geçirilen tanzim satışlarıyla ilgili konuşan Ünal, ziyaret ettiği illerde vatandaşların tanzim satışı yapılmasını istediğini söyledi. İnsanlara ucuz meyve sebze satmanın negatif değil, pozitif bir şey olduğunu söyleyen Ünal, sebze meyve fiyatlarında istismar olduğunda hükümetin buna müdahale edeceğini ifade etti.

AK Parti'den milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren yeni askerlik sistemi ile ilgili önemli bir açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yeni askerlik sisteminin Nisan ayında TBMM gündemine gelebileceğini açıkladı.

Mahir Ünal, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ünal, Cumhur İttifakı'nın oluşturduğunu bütünlüğün Türkiye için büyük bir avantaj olduğunu ifade etti. Sebze ve meyve fiyatları üzerinden Türkiye ekonomisini hedef alan fırsatçıları önlemek için faaliyete geçirilen tanzim satışlarıyla ilgili konuşan Ünal, ziyaret ettiği illerde vatandaşların tanzim satışı yapılmasını istediğini söyledi. İnsanlara ucuz meyve sebze satmanın negatif değil, pozitif bir şey olduğunu söyleyen Ünal, sebze meyve fiyatlarında istismar olduğunda hükümetin buna müdahale edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber