AK Parti Van İl Başkanlığına Atanan Güray Görevi Devir Aldı

Van Haber 11.03.2023 - 00:01, Güncelleme: 11.03.2023 - 00:01
 

AK Parti Van İl Başkanlığına Atanan Güray Görevi Devir Aldı

AK Parti Van İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Geçtiğimiz ay AK Parti Van İl Başkanlığı görevinden istifa eden Kayhan Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla İl Başkanı olarak atanan Emre Güray 'a çiçek taktim ederek, görevi teslim etti.

    AK Parti Van İl Başkanlığı'nda çeşitli kademelerinde etkin görevler alan ve en son Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı iken üstün başarıları ile dikkat çekmişti.   Tertemiz kişilik ve karakteriyle atanması sonrasında kentte büyük sevince yol açan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray görev teslim sırasında yaptığı konuşmasında " Yükümüz ağır, işimiz zor. Bu kutlu yolda birlik ve beraberlikle Allah'ın izniyle 2023 Zaferinin göğüsleyeceğiz" dedi.    Başkan Güray konuşmasının devamında"    Ülke olarak yüzyılın felaketini yaşadık. Rabbim hiç kimsenin kaldıramacağı yükü omuzlarına vermez.   Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Başkanı iken 40 yaşındaydı ve bende bu görevi 40 yaşında devraldım.  Bu işi de layıkıyla yapacağım, hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hiç kimseye boyun eğmeyeceğiz ve herkesle yol yürüyeceğiz. Bu görevi bana layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Dava arkadaşlarım ile arkadaşlarımla hep birlikte yol alacağız. Büyük seçime hep birlikte gireceğiz. Bundan sonra da partimize yeni katılımlar olacak. Ülkenin en genç 5. şehriyiz. Gençler olarak bu şehrin kültürünü yeniden canlandıracağız. İnancımız ve motivasyonumuz tamdır. Bu davayı omuzladığımız gibi layıkıyla ileriye taşıyacağız" diyen Başkan Güray"  Havaalanından, parti binamıza kadar büyük heyecanla bizlere eşlik eden vefakar ve cesur AK yüreklere sonsuz sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.   Yaptığı hizmetlerle başarılarla gönüllülere taht kuran siyasetin abisi 23. Dönem Van Milletvekilimiz Kayhan Türkmenoğlu'na, Ankara'da olsun Van'da olsun hep yanımızda olan Milletvekillerimiz Osman Nuri Gülaçar, Abdullahad Arvas ve İrfan Kartal'a  teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Van İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Geçtiğimiz ay AK Parti Van İl Başkanlığı görevinden istifa eden Kayhan Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla İl Başkanı olarak atanan Emre Güray 'a çiçek taktim ederek, görevi teslim etti.
 
 
AK Parti Van İl Başkanlığı'nda çeşitli kademelerinde etkin görevler alan ve en son Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı iken üstün başarıları ile dikkat çekmişti.
 
Tertemiz kişilik ve karakteriyle atanması sonrasında kentte büyük sevince yol açan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray görev teslim sırasında yaptığı konuşmasında " Yükümüz ağır, işimiz zor. Bu kutlu yolda birlik ve beraberlikle Allah'ın izniyle 2023 Zaferinin göğüsleyeceğiz" dedi.
 
 Başkan Güray konuşmasının devamında" 
  Ülke olarak yüzyılın felaketini yaşadık. Rabbim hiç kimsenin kaldıramacağı yükü omuzlarına vermez. 
 Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Başkanı iken 40 yaşındaydı ve bende bu görevi 40 yaşında devraldım.
 Bu işi de layıkıyla yapacağım, hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hiç kimseye boyun eğmeyeceğiz ve herkesle yol yürüyeceğiz. Bu görevi bana layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Dava arkadaşlarım ile arkadaşlarımla hep birlikte yol alacağız. Büyük seçime hep birlikte gireceğiz. Bundan sonra da partimize yeni katılımlar olacak. Ülkenin en genç 5. şehriyiz. Gençler olarak bu şehrin kültürünü yeniden canlandıracağız. İnancımız ve motivasyonumuz tamdır. Bu davayı omuzladığımız gibi layıkıyla ileriye taşıyacağız" diyen Başkan Güray"  Havaalanından, parti binamıza kadar büyük heyecanla bizlere eşlik eden vefakar ve cesur AK yüreklere sonsuz sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
 
Yaptığı hizmetlerle başarılarla gönüllülere taht kuran siyasetin abisi 23. Dönem Van Milletvekilimiz Kayhan Türkmenoğlu'na, Ankara'da olsun Van'da olsun hep yanımızda olan Milletvekillerimiz Osman Nuri Gülaçar, Abdullahad Arvas ve İrfan Kartal'a  teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber