AK Parti Van İl Başkan Vekili Çalım'dan Yardım Seferberliği Çağrısı

Siyaset 06.02.2023 - 15:54, Güncelleme: 06.02.2023 - 16:01
 

AK Parti Van İl Başkan Vekili Çalım'dan Yardım Seferberliği Çağrısı

Deprem üssü Kahramanmaraş Pazarcık olmak üzere 10 ilde meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından AK Parti Van İl Başkan Vekili Abdullah Çalım yardım seferberliği çağrısında bulundu.

  Başkan Vekili Çalım yaptığı yardım çağrısında" Kahramanmaraş merkezli on ilde meydana gelen depremde vefat eden bütün vatandaşlarımıza AK Parti il başkanlığı olarak Allah'tan rahmet, deprem bölgesinde bulunanlara ise sabırlar diliyoruz.     Bizler AK Parti Van İl Başkanlığı, milletvekilleri,  Kadın ve Gençlik Kolları ve AK Belediyeler olarak Vanlı hemşerilerimizi deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için açılan yardım kampanyalarına katılmaya davet ediyoruz.   Van Milletvekilimiz Abdulahat Arvas, İrfan Kartal ve Osman Nuri Gülaçar Diyarbakır ve çevresinde oluşturulan komisyona katılmak üzere deprem bölgesine hareket ettiler.    İl Gençlik Başkanlığımızca oluşturulan koordinasyon kurulu  Adıyaman ve ilçelerinde oluşturulan komisyona katılmak üzere Muhammed Çalağan başkanlığında hazırlanıyor, İl Kadın Kolları Başkanımız Havva Duran ise Malatya’ya gitmek üzere yola çıkarken Van'lı hemşehrilerimizi yardım kampanyalarına katılmaya davet etti.   AK Partili Belediyelerimiz Bahçesaray, Çaldıran, Çatak, Edremit, Gevaş, Gürpınar ve Tuşba Belediye başkanlıklarımız ise yardım kampanyalarına katılarak ayni ve nakdi yardımda bulunuyorlar. Depremin acısını yaşamış bir şehir olarak, 10 şehrimizde yıkıma ve felakete sebep olan depremin acılarının en kısa sürede dinmesini Allah’tan temenni ediyoruz. Allah daha büyük felaketlerden milletimizi ve insanlığı korusun" dedi.
Deprem üssü Kahramanmaraş Pazarcık olmak üzere 10 ilde meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından AK Parti Van İl Başkan Vekili Abdullah Çalım yardım seferberliği çağrısında bulundu.
 
Başkan Vekili Çalım yaptığı yardım çağrısında" Kahramanmaraş merkezli on ilde meydana gelen depremde vefat eden bütün vatandaşlarımıza AK Parti il başkanlığı olarak Allah'tan rahmet, deprem bölgesinde bulunanlara ise sabırlar diliyoruz.
 
 
Bizler AK Parti Van İl Başkanlığı, milletvekilleri,  Kadın ve Gençlik Kolları ve AK Belediyeler olarak Vanlı hemşerilerimizi deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için açılan yardım kampanyalarına katılmaya davet ediyoruz.
 
Van Milletvekilimiz Abdulahat Arvas, İrfan Kartal ve Osman Nuri Gülaçar Diyarbakır ve çevresinde oluşturulan komisyona katılmak üzere deprem bölgesine hareket ettiler. 
 
İl Gençlik Başkanlığımızca oluşturulan koordinasyon kurulu  Adıyaman ve ilçelerinde oluşturulan komisyona katılmak üzere Muhammed Çalağan başkanlığında hazırlanıyor, İl Kadın Kolları Başkanımız Havva Duran ise Malatya’ya gitmek üzere yola çıkarken Van'lı hemşehrilerimizi yardım kampanyalarına katılmaya davet etti.
 
AK Partili Belediyelerimiz Bahçesaray, Çaldıran, Çatak, Edremit, Gevaş, Gürpınar ve Tuşba Belediye başkanlıklarımız ise yardım kampanyalarına katılarak ayni ve nakdi yardımda bulunuyorlar.
Depremin acısını yaşamış bir şehir olarak, 10 şehrimizde yıkıma ve felakete sebep olan depremin acılarının en kısa sürede dinmesini Allah’tan temenni ediyoruz.
Allah daha büyük felaketlerden milletimizi ve insanlığı korusun" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber