Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç'ten Yunan Vekile Sert Tepki!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2020 - 22:09, Güncelleme: 31.01.2020 - 22:09
 

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç'ten Yunan Vekile Sert Tepki!

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Türk bayrağını yırtan yunan vekile sert tepki verdi. Geçtiğimiz günlerde Avrupa Parlemontosu Genel Kurulu'na katılan Yunan vekil Türk bayrağını küstahça yırtmıştı. Türkiye'nin dört bir yanında Yunanistan'a tepki yağarken AK Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç sert tepkide bulundu. Brüksel'de düzenlenen Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda Yunan Milletvekili Ioannis Lagos'ın Yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda Türk bayrağını yırtmasına AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç sert tepki göstererek, "Bu küstah davranışı sergileyen aciz ve şımarıklar, bayrağımıza saldıran elleri dün nasıl kırmış isek, bugün de aynısını ve hatta fazlasını yapacağımızı çok iyi bilmeliler." dedi.   "Bağımsızlığımızın sembolü Ay Yıldızlı şanlı Türk Bayrağımız ilelebet dalgalanmaya devam edecektir" diyerek açıklamasında şu ifadelerle sürdürdü. "Irkçı, aciz, şımarık Yunan vekil küstah bir harekette bulundu. Haddini bilmeyen bu kişiye karşı devlet olarak gereken karşılık verilmiştir. Türkiye olarak biz kimsenin bayrağına saygısızlık yapılmasını doğru bir yaklaşım olarak görmeyiz. Herkesin de bu  düşünceye sahip olması gerekmektedir. Dolayısyla bu küstahlığı yapan aciz vekile Avrupa Parlamentosu da haddini bildirmelidir"şeklinde konuştu.  


Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Türk bayrağını yırtan yunan vekile sert tepki verdi.
Geçtiğimiz günlerde Avrupa Parlemontosu Genel Kurulu'na katılan Yunan vekil Türk bayrağını küstahça yırtmıştı. Türkiye'nin dört bir yanında Yunanistan'a tepki yağarken AK Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç sert tepkide bulundu.
Brüksel'de düzenlenen Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda Yunan Milletvekili Ioannis Lagos'ın Yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda Türk bayrağını yırtmasına AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç sert tepki göstererek, "Bu küstah davranışı sergileyen aciz ve şımarıklar, bayrağımıza saldıran elleri dün nasıl kırmış isek, bugün de aynısını ve hatta fazlasını yapacağımızı çok iyi bilmeliler." dedi.  
"Bağımsızlığımızın sembolü Ay Yıldızlı şanlı Türk Bayrağımız ilelebet dalgalanmaya devam edecektir" diyerek açıklamasında şu ifadelerle sürdürdü. "Irkçı, aciz, şımarık Yunan vekil küstah bir harekette bulundu. Haddini bilmeyen bu kişiye karşı devlet olarak gereken karşılık verilmiştir. Türkiye olarak biz kimsenin bayrağına saygısızlık yapılmasını doğru bir yaklaşım olarak görmeyiz. Herkesin de bu  düşünceye sahip olması gerekmektedir. Dolayısyla bu küstahlığı yapan aciz vekile Avrupa Parlamentosu da haddini bildirmelidir"şeklinde konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber