AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç'ten Mahalle Başkanlarına Teşekkür Plaketi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2021 - 23:53, Güncelleme: 03.02.2021 - 23:53
 

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç'ten Mahalle Başkanlarına Teşekkür Plaketi

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç görevi devreden Mahalle Başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. AK Parti Tuşba ilçe Başkanlığı binasında gerçekleşen plaket takdim programında konuşan Başkan Başdinç" AK davamıza hizmet ederek bayrağı devreden mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine plaket takdim ettik. Yeni seçilen mahalle başkanlarımıza da hayırlı olsun. AK Parti hizmet partisidir. Memleketine milletine hizmet etmek isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır düsturu ile hizmet siyasetini benimseyen bir partiyiz. Hizmetleri daha ileri götürmek adına hepimiz var gücümüzle çalışmalıyız " dedi.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç görevi devreden Mahalle Başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.


AK Parti Tuşba ilçe Başkanlığı binasında gerçekleşen plaket takdim programında konuşan Başkan Başdinç" AK davamıza hizmet ederek bayrağı devreden mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine plaket takdim ettik. Yeni seçilen mahalle başkanlarımıza da hayırlı olsun.
AK Parti hizmet partisidir. Memleketine milletine hizmet etmek isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır.

İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır düsturu ile hizmet siyasetini benimseyen bir partiyiz. Hizmetleri daha ileri götürmek adına hepimiz var gücümüzle çalışmalıyız " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber