AK PARTİ GEVAŞ İLÇE BAŞKANI TAHSİN DEĞİRMENCİOĞLU VE MUHTARLAR DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİLER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2020 - 20:49, Güncelleme: 17.12.2020 - 20:49
 

AK PARTİ GEVAŞ İLÇE BAŞKANI TAHSİN DEĞİRMENCİOĞLU VE MUHTARLAR DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Gevaş İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu ve seçilmiş Muhtarlar DSİ Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçenin sorun ve sıkıntıları dile getirildi. Ak Parti Gevaş İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu ilçenin sorun ve sıkıntılarını bir dosya halinde DSİ Bölge müdürlüğüne vererek çözüme kavuşmasını istedi. Daha modern bir Gevaş’ı inşa etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Değirmencioğlu’’ Teşkilatlarımız ve mahalle muhtarlarımızın destekleriyle var olan sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz. Her bir Mahalle muhtarlarımızdan kendi mahalleleri hakkında yapılmamış hizmetler noktasında bilgiler alıyoruz. Teşkilatlarımızın ilgili birimlerinde sorumlu dava arkadaşlarım sorunları yerinde çözme komisyonu kurarak hizmet etmek istiyoruz.’’dedi


Ak Parti Gevaş İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu ve seçilmiş Muhtarlar DSİ Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçenin sorun ve sıkıntıları dile getirildi.
Ak Parti Gevaş İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu ilçenin sorun ve sıkıntılarını bir dosya halinde DSİ Bölge müdürlüğüne vererek çözüme kavuşmasını istedi.
Daha modern bir Gevaş’ı inşa etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Değirmencioğlu’’ Teşkilatlarımız ve mahalle muhtarlarımızın destekleriyle var olan sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz. Her bir Mahalle muhtarlarımızdan kendi mahalleleri hakkında yapılmamış hizmetler noktasında bilgiler alıyoruz. Teşkilatlarımızın ilgili birimlerinde sorumlu dava arkadaşlarım sorunları yerinde çözme komisyonu kurarak hizmet etmek istiyoruz.’’dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber