Başkan Duran Türkiye Yüzyılı Şarkısını Meydanlarda Dinleyeceğiz

Van Haber 17.04.2023 - 01:59, Güncelleme: 17.04.2023 - 02:08
 

Başkan Duran Türkiye Yüzyılı Şarkısını Meydanlarda Dinleyeceğiz

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran seçim çalışmaları kapsamında kadınlarla bir araya geldiği ziyarette “Zafer inananlarındır. Meydanlarda hep birlikte Türkiye Yüzyılı şarkısını dinleyeceğiz " dedi.

     AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, seçim çalışmaları kapsamında kadınlarla bir araya geldiği ziyarette “Zafer inananlarındır. Meydanlarda hep birlikte Türkiye Yüzyılı şarkısını dinleyeceğiz " dedi.   Uzun yıllardan bu yana AK Parti Kadın Kolları Başkanlık görevini layıkıyla yerine getiren, 14 Mayıs seçimlerinde aday gösterilmemesine rağmen, büyük bir kararlılıkla AK Parti'nin kazanması için olağanüstü çaba gösteren AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, "Türkiye Yüzyılı için meydanlardayız. Allah'ın izniyle 14 Mayıs Demokrasi şöleninini hep birlikte kutlayacağız" ifadelerine yer verdi.   Hem örnek kişiliği hemde çalışkanlığı ile Van'da AK Kadınların Ablası olarak gönüllerde müstesna yeri olan Başkan Duran, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için konuşmasının devamında şu cümlelere yer verdi:   “AK Kadınlar salgın döneminde de, afet döneminde de, en kötü günde de cefakâr ve vefakarlık yaptılar ve yapmaya da devam edeceğiz. Göğsümü gere gere her yerde ben AK Parti'liyim diyebiliyorsam bunu cefakâr ve vefakâr AK Kadınlara borçluyum.   İki ucu keskin virajda Türkiye Yüzyılı'na giden bu yolda, sadece ve sadece inandığımız yolda yürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yedi düvele daha adil bir dünya mümkün derken bir tek yerden güç aldık, O'da  milletimizden. Biz millete aşk ile yürüme sevdasıyla yola çıkanlardanız.  Bizim millete olan sevdamız, milletin bize olan sevgisi yeter Allah’ın izniyle.   Türkiye Yüzyılı şarkısını kent  meydanında çalmak  için canla, başla, bugüne kadar yaptığımız gibi kapı kapı dolaşmaya, kadından erkeğine, yaşlısından gencine kısacası tüm gönüllerle bir arada olmaya  devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran seçim çalışmaları kapsamında kadınlarla bir araya geldiği ziyarette “Zafer inananlarındır. Meydanlarda hep birlikte Türkiye Yüzyılı şarkısını dinleyeceğiz " dedi.
 
 
  AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, seçim çalışmaları kapsamında kadınlarla bir araya geldiği ziyarette “Zafer inananlarındır. Meydanlarda hep birlikte Türkiye Yüzyılı şarkısını dinleyeceğiz " dedi.
 
Uzun yıllardan bu yana AK Parti Kadın Kolları Başkanlık görevini layıkıyla yerine getiren, 14 Mayıs seçimlerinde aday gösterilmemesine rağmen, büyük bir kararlılıkla AK Parti'nin kazanması için olağanüstü çaba gösteren AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, " Türkiye Yüzyılı için meydanlardayız. Allah'ın izniyle 14 Mayıs Demokrasi şöleninini hep birlikte kutlayacağız" ifadelerine yer verdi.
 
Hem örnek kişiliği hemde çalışkanlığı ile Van'da AK Kadınların Ablası olarak gönüllerde müstesna yeri olan Başkan Duran, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için konuşmasının devamında şu cümlelere yer verdi:
 
AK Kadınlar salgın döneminde de, afet döneminde de, en kötü günde de cefakâr ve vefakarlık yaptılar ve yapmaya da devam edeceğiz. Göğsümü gere gere her yerde ben AK Parti'liyim diyebiliyorsam bunu cefakâr ve vefakâr AK Kadınlara borçluyum.
 
İki ucu keskin virajda Türkiye Yüzyılı'na giden bu yolda, sadece ve sadece inandığımız yolda yürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yedi düvele daha adil bir dünya mümkün derken bir tek yerden güç aldık, O'da  milletimizden. Biz millete aşk ile yürüme sevdasıyla yola çıkanlardanız.  Bizim millete olan sevdamız, milletin bize olan sevgisi yeter Allah’ın izniyle.
 
Türkiye Yüzyılı şarkısını kent  meydanında çalmak  için canla, başla, bugüne kadar yaptığımız gibi kapı kapı dolaşmaya, kadından erkeğine, yaşlısından gencine kısacası tüm gönüllerle bir arada olmaya  devam edeceğiz” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber