AK Kadınların Ablası Duran'dan Örnek mesaj

Van Haber 25.03.2023 - 02:44, Güncelleme: 25.03.2023 - 02:44
 

AK Kadınların Ablası Duran'dan Örnek mesaj

AK Parti Van Milletvekili aday adayı Havva Duran, paylaştığı centilmen mesajla herkesi yine kendisine hayran bıraktı.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığını kamuoyuna deklare etmişti. Uzun zamandır yapmış olduğu İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinde şeffaf yöneticilik anlayışı ile tüm herkesin gönlünde müstesna yer edinen Duran, AK Kadınların ablası olarak da biliniyor. Milletvekili aday dayı Havva Duran bugün kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı centilmen mesajla bir kez daha herkesin taktirini kazandı. Duran'ın paylaşmış olduğu mesajında,"28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için Cumartesi (Bugün) yapılacak AK Parti Van  temayül yoklamasının teşkilatlarımıza, şehrimize, partimize hayırlı olmasını dilerim. Rabbim şehrimize, ülkemize, insanımıza en faydalı, en hayırlı hizmet edecek olanlara yol açsın" ifadelerine yer verdi.
AK Parti Van Milletvekili aday adayı Havva Duran, paylaştığı centilmen mesajla herkesi yine kendisine hayran bıraktı.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığını kamuoyuna deklare etmişti.


Uzun zamandır yapmış olduğu İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinde şeffaf yöneticilik anlayışı ile tüm herkesin gönlünde müstesna yer edinen Duran, AK Kadınların ablası olarak da biliniyor.

Milletvekili aday dayı Havva Duran bugün kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı centilmen mesajla bir kez daha herkesin taktirini kazandı.

Duran'ın paylaşmış olduğu mesajında,"28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için Cumartesi (Bugün) yapılacak AK Parti Van  temayül yoklamasının teşkilatlarımıza, şehrimize, partimize hayırlı olmasını dilerim.

Rabbim şehrimize, ülkemize, insanımıza en faydalı, en hayırlı hizmet edecek olanlara yol açsın" ifadelerine yer verdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber