Yüreği Sevgi Dolu O Eğitimci Türkiye Gündeminde Yer Aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2020 - 15:40, Güncelleme: 25.02.2020 - 15:40
 

Yüreği Sevgi Dolu O Eğitimci Türkiye Gündeminde Yer Aldı

Vanlı eğitimci Selim Gökgözler, Başkale'de yıkıma neden olan deprem bölgesini ziyaret ederek, sevgiyi ve umudu özleyen çocuklarla bir araya gelmesi sosyal medya gündemine oturdu. Son günlerde doğal afetlerin yaşandığı Van'da İran'ın Hoy kentinde meydana gelen 5,9'luk deprem oldu. Meydana gelen depremde Başkale ilçesinde birçok ev ve ahır enkaza dönüştü. Bölgeye birçok kamu kurumu ve kuruluşu yardımlarını götürdü. Vanlı eğitimci Selim Gökgözler'de bölgeye giderek, depremden etkilenen çocuklarla yakından ilgilenerek, deprem psikolojisini unutturmaya başladı. Gönüllülük faaliyetini yürüttüğü esnada depremzede çocuklar ile o anları fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. Gökgözler, depremzede çocuklardan küçük Aysima ile çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmasının ardından, o fotograf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kamuoyunda Eğitimci kimliğiyle tanınan ve bir çok yardım faaliyetinin içerisinde aktif görev alan, ayrıca Brukiler Derneğin'in önde gelen isimlerinden Selim Gökgözler'in minik Aysima ile çekindiği fotoğraf ve fotoğrafın hikayesi basın mensuplarının da dikkatini çekti. Depremin meydana gelmesinin ardından Başkale'nin Özpınar köyüne giden Gökgözler'in, minik depremzede çocuklarla ilgilenmesi de dikkatlerden kaçmadı.Depremzede çocuklar için tekrar bölgeye gideceğini söyleyen Gökgözler, tüm imkanları kullanarak çocukların yeniden sosyalleşmeleri için seferberlik başlatacaklarını belirtti. Çocukların yüreğine dokunmayı her bireyin yapabileceğini vurgulayan Gökgözler, "Beni en mutlu eden şeylerin başında geliyor. Çocuklar gelecek değil, güzel bir gelecek inşa edeceğimiz umutlardır. Yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza herşeyden önce sevgi ve umudu öğretmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Vanlı eğitimci Selim Gökgözler, Başkale'de yıkıma neden olan deprem bölgesini ziyaret ederek, sevgiyi ve umudu özleyen çocuklarla bir araya gelmesi sosyal medya gündemine oturdu.

Son günlerde doğal afetlerin yaşandığı Van'da İran'ın Hoy kentinde meydana gelen 5,9'luk deprem oldu. Meydana gelen depremde Başkale ilçesinde birçok ev ve ahır enkaza dönüştü. Bölgeye birçok kamu kurumu ve kuruluşu yardımlarını götürdü. Vanlı eğitimci Selim Gökgözler'de bölgeye giderek, depremden etkilenen çocuklarla yakından ilgilenerek, deprem psikolojisini unutturmaya başladı. Gönüllülük faaliyetini yürüttüğü esnada depremzede çocuklar ile o anları fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. Gökgözler, depremzede çocuklardan küçük Aysima ile çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmasının ardından, o fotograf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kamuoyunda Eğitimci kimliğiyle tanınan ve bir çok yardım faaliyetinin içerisinde aktif görev alan, ayrıca Brukiler Derneğin'in önde gelen isimlerinden Selim Gökgözler'in minik Aysima ile çekindiği fotoğraf ve fotoğrafın hikayesi basın mensuplarının da dikkatini çekti.


Depremin meydana gelmesinin ardından Başkale'nin Özpınar köyüne giden Gökgözler'in, minik depremzede çocuklarla ilgilenmesi de dikkatlerden kaçmadı.
Depremzede çocuklar için tekrar bölgeye gideceğini söyleyen Gökgözler, tüm imkanları kullanarak çocukların yeniden sosyalleşmeleri için seferberlik başlatacaklarını belirtti.

Çocukların yüreğine dokunmayı her bireyin yapabileceğini vurgulayan Gökgözler, "Beni en mutlu eden şeylerin başında geliyor. Çocuklar gelecek değil, güzel bir gelecek inşa edeceğimiz umutlardır. Yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza herşeyden önce sevgi ve umudu öğretmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber