Yükümlüler Tiyatro Oyununda Sahne Aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2019 - 18:11, Güncelleme: 22.03.2019 - 18:11
 

Yükümlüler Tiyatro Oyununda Sahne Aldı

Van’da denetimli serbestlikten yaralanan yükümlülerin sahnelediği “İnsanoğlu” adlı tiyatro oyunu Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez’in katılımıyla sahnelendi. Van Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce denetim serbestlik tedbiri altındaki yükümlülerin eğitim ve iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında daha önce Van Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, yükümlüler Van Devlet Tiyatro Salonu’nda sahne aldı. Tiyatro gösterisi protokol üyeleri ve gösterime katılanlar tarafından ilgiyle izlenirken, program sonunda Vali Bilmez tarafından katkıda bulunanlara teşekkür plaketi verildi. Yükümlülerin tiyatro oyununu Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez’in yanısıra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak, Devlet Tiyatroları Müdiresi Azade Küçükaycan, Van Denetimli Serbestlik Şefi Erkan Yıldırım, kurum amirleri ile vatandaşlar izledi.

Van’da denetimli serbestlikten yaralanan yükümlülerin sahnelediği “İnsanoğlu” adlı tiyatro oyunu Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez’in katılımıyla sahnelendi.

Van Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce denetim serbestlik tedbiri altındaki yükümlülerin eğitim ve iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında daha önce Van Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, yükümlüler Van Devlet Tiyatro Salonu’nda sahne aldı.

Tiyatro gösterisi protokol üyeleri ve gösterime katılanlar tarafından ilgiyle izlenirken, program sonunda Vali Bilmez tarafından katkıda bulunanlara teşekkür plaketi verildi.

Yükümlülerin tiyatro oyununu Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez’in yanısıra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak, Devlet Tiyatroları Müdiresi Azade Küçükaycan, Van Denetimli Serbestlik Şefi Erkan Yıldırım, kurum amirleri ile vatandaşlar izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber