Yeni Kabinede Hangi İsimler Var

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2019 - 23:35, Güncelleme: 27.06.2019 - 23:35
 

Yeni Kabinede Hangi İsimler Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabineyi yenileyecek iddiaları dolaşıyorken yeni hükumetin nasıl olacağı konusunda bir liste sosyal medyada geziyor. Kabine değişiyor mu? Yeni kabinede kim hangi bakanlığa getirilecek? Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak görevden alınacak mı? İşte yeni kabine olduğu iddia edilen liste. Kabine değişikliği iddiaları günden güne büyüyor. Yeni kabine olduğu iddia edilen bazı listeler de sosyal medyada dolaşıyor. İddiaya göre yeni kabine bazı yeni isimler dikkat çekiyor. Özellik Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın değişeceğine kesin gözüyle bakılırken bazı bakanlıklarda ise herhangi bir değişiklik olmayacağı yönünde güçlü iddialar var. Yeni kabine diye servis edilen listelerden birisi şu; Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Hasan Doğan Adalet Bakanlığı: Mustafa Doğan İnal Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı: Çiğdem Karaarslan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Murat Kurum Dışişleri Bakanlığı: Mevlüt Çavuşoğlu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Kıvanç Zaimler Gençlik ve Spor Bakanlığı: Saffet Sancaklı Milli Eğitim Bakanlığı: Ziya Selçuk Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ersin Özince Ticaret Bakanlığı: Rıfat Hisarcıklıoğlu Milli Savunma Bakanlığı: Hulusi Akar Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Tanju Yeğen Sağlık Bakanlığı: Prof. Murat Günel İçişleri Bakanlığı: Süleyman Soylu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Kaan Terzioğlu Tarım ve Orman Bakanlığı: Prof. Mehmed Özkan Kültür ve Turizm Bakanlığı: Ruhi Ersoy

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabineyi yenileyecek iddiaları dolaşıyorken yeni hükumetin nasıl olacağı konusunda bir liste sosyal medyada geziyor.

Kabine değişiyor mu? Yeni kabinede kim hangi bakanlığa getirilecek? Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak görevden alınacak mı? İşte yeni kabine olduğu iddia edilen liste.

Kabine değişikliği iddiaları günden güne büyüyor. Yeni kabine olduğu iddia edilen bazı listeler de sosyal medyada dolaşıyor. İddiaya göre yeni kabine bazı yeni isimler dikkat çekiyor. Özellik Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın değişeceğine kesin gözüyle bakılırken bazı bakanlıklarda ise herhangi bir değişiklik olmayacağı yönünde güçlü iddialar var.

Yeni kabine diye servis edilen listelerden birisi şu;

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Binali Yıldırım

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Hasan Doğan

Adalet Bakanlığı: Mustafa Doğan İnal

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı: Çiğdem Karaarslan

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Murat Kurum

Dışişleri Bakanlığı: Mevlüt Çavuşoğlu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Kıvanç Zaimler

Gençlik ve Spor Bakanlığı: Saffet Sancaklı

Milli Eğitim Bakanlığı: Ziya Selçuk

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ersin Özince

Ticaret Bakanlığı: Rıfat Hisarcıklıoğlu

Milli Savunma Bakanlığı: Hulusi Akar

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Tanju Yeğen

Sağlık Bakanlığı: Prof. Murat Günel

İçişleri Bakanlığı: Süleyman Soylu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Kaan Terzioğlu

Tarım ve Orman Bakanlığı: Prof. Mehmed Özkan

Kültür ve Turizm Bakanlığı: Ruhi Ersoy

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber