VEAH çalışanlarından Hummalı çalışma

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2021 - 21:53, Güncelleme: 05.01.2021 - 21:53
 

VEAH çalışanlarından Hummalı çalışma

Covid-19 salgın hastalığının baş göstermesinden bu yana halk sağlığı için fedakarca mesailerini aralıksız sürdüren VEAH çalışanlarının yorgunlukları gözden kaçmadı. Koronavirüs salgını nedeniyle canları pahasına yoğun bir şekilde çalışan S.B.Ü.Van Eğitim ve Araştırma Hastenesi çalışanları halk sağlığı için adeta özel bir kalkan görevini üstlenmişler. Binlerce hastanın şifa bulmasına sebep olan sağlık çalışanları üstlendikleri görevleri itibariyle fedakarlığın sembolü haline geldiler. Birçok alanda yapmış olduğu kaliteli hizmet anlayışı ile ülke genelinde adından sıkça söz ettiren VEAH Eğitim ve Araştırma Hastanesi pandemi döneminin yanı sıra Hastane içi çalışmalarına aralıksız hız kesmeden devam ettiriyor. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik tarafından oluşan özel ekip pandemi dönemi sürecinin yanı sıra işleri aksatmadan kamu Hastaneleri içindeki işleri yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Pandemi de sağlık sektörüne gerekse de başka alanlarda da çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

Covid-19 salgın hastalığının baş göstermesinden bu yana halk sağlığı için fedakarca mesailerini aralıksız sürdüren VEAH çalışanlarının yorgunlukları gözden kaçmadı.

Koronavirüs salgını nedeniyle canları pahasına yoğun bir şekilde çalışan S.B.Ü.Van Eğitim ve Araştırma Hastenesi çalışanları halk sağlığı için adeta özel bir kalkan görevini üstlenmişler.
Binlerce hastanın şifa bulmasına sebep olan sağlık çalışanları üstlendikleri görevleri itibariyle fedakarlığın sembolü haline geldiler.
Birçok alanda yapmış olduğu kaliteli hizmet anlayışı ile ülke genelinde adından sıkça söz ettiren VEAH Eğitim ve Araştırma Hastanesi pandemi döneminin yanı sıra Hastane içi çalışmalarına aralıksız hız kesmeden devam ettiriyor. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik tarafından oluşan özel ekip pandemi dönemi sürecinin yanı sıra işleri aksatmadan kamu Hastaneleri içindeki işleri yoğun bir tempoyla sürdürüyor.
Pandemi de sağlık sektörüne gerekse de başka alanlarda da çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber