Vanspor'da Yaprak Dökümü

Spor 12.11.2023 - 21:56, Güncelleme: 12.11.2023 - 21:56
 

Vanspor'da Yaprak Dökümü

2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Vefa Grup Vanspor, kendi sahasında karşılaştığı Karacabey Spor ile 1-1 kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

  HABER: M.EMİR UĞURLU TFF 2. Lig Beyaz grubun şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Vefa Group Vanspor, kendi sahasında karşılaştığı Karacabey Spor karşısında aldığı 1-1 beraberlik ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Geçen hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanında 3-0 gibi net skorla yenilen temsilcimiz Vanspor, şok yenilgiden sonra takımın Sportif Direktörü Ali Kurt ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici istifa etmişti. Moral bozukluğu içinde olduğu görülen siyah Kırmızılı takım bugün ligin orta sıralarında bulunan Karacabey Spor'a karşı beraberliği zor kurtardı. Maçtan sonra soyunma odasına giden temsilcimiz Vansporlu futbolcular ile Teknik Direktör Mustafa Sarıgül arasında kısa süreli münakaşa yaşandı.   Maçtan dakikalar Ev sahibi takımımız Vanspor, müsabakaya daha kontrollü  ve geride oyun kurarak kanatlardan gol aramak için başladı.Hücum düşünmekten çok rakibi kendine çekmek istedi. Ani pas hataları nedeniyle zaman zaman kalemizd tehlikeler yaşadık.Dakikalar 39'u gösterdiğinde Emre Öztürk'ün golüyle 1-0 öne geçtik. Bu golden sonra daha atak bir oyun beklerken, Karacabey Spor bu fırsattan yararlanmak istedi.İlk 45 dakikayı bu skorla bitti. İkinci yarıya daha güçlü Vanspor yerine adeta sahada gezen takım oldu. Misafir takım Karacabey Spor adeta sahayı Vanspor'da dar etti. Oyunda tel tel dökülen takım oyuncularımız maalesef şampiyona yakışır futbol sergileyemedi.Dakika 72'de rakip takım kazandığı penaltıyı gole çevirdi. 1-1 oldu.Farktan korkan Karacabey bu sefer galibiyet için yüklendi.Bu dakikalardan sonra ani gelişen konuk takım oyuncuları istediği vuruşları yapamadı.Daha sonra gol sesi çıkmayınca maç 1-1 bitti.Alınan beraberlikle Vanspor 28 puanla 2. sırada kaldı.Erokspor ise aldığı galibiyetle 30 puanla liderliğini sürdürdü.
2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Vefa Grup Vanspor, kendi sahasında karşılaştığı Karacabey Spor ile 1-1 kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

 

HABER: M.EMİR UĞURLU

TFF 2. Lig Beyaz grubun şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Vefa Group Vanspor, kendi sahasında karşılaştığı Spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Karacabey Spor karşısında aldığı 1-1 beraberlik ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Geçen hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanında 3-0 gibi net skorla yenilen temsilcimiz Vanspor, şok yenilgiden sonra takımın Sportif Direktörü Ali Kurt ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici istifa etmişti.

Moral bozukluğu içinde olduğu görülen siyah Kırmızılı takım bugün ligin orta sıralarında bulunan Karacabey Spor'a karşı beraberliği zor kurtardı.

Maçtan sonra soyunma odasına giden temsilcimiz Vansporlu futbolcular ile Teknik Direktör Mustafa Sarıgül arasında kısa süreli münakaşa yaşandı.

 

Maçtan dakikalar

Ev sahibi takımımız Vanspor, müsabakaya daha kontrollü  ve geride oyun kurarak kanatlardan gol aramak için başladı.Hücum düşünmekten çok rakibi kendine çekmek istedi. Ani pas hataları nedeniyle zaman zaman kalemizd tehlikeler yaşadık.Dakikalar 39'u gösterdiğinde Emre Öztürk'ün golüyle 1-0 öne geçtik. Bu golden sonra daha atak bir oyun beklerken, Spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Karacabey Spor bu fırsattan yararlanmak istedi.İlk 45 dakikayı bu skorla bitti.

İkinci yarıya daha güçlü spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor yerine adeta sahada gezen takım oldu.

Misafir takım Spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Karacabey Spor adeta sahayı Vanspor'da dar etti. Oyunda tel tel dökülen takım oyuncularımız maalesef şampiyona yakışır futbol sergileyemedi.Dakika 72'de rakip takım kazandığı penaltıyı gole çevirdi. 1-1 oldu.Farktan korkan Karacabey bu sefer galibiyet için yüklendi.Bu dakikalardan sonra ani gelişen konuk takım oyuncuları istediği vuruşları yapamadı.Daha sonra gol sesi çıkmayınca maç 1-1 bitti.Alınan beraberlikle spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor 28 puanla 2. sırada kaldı.Erok spor ise aldığı galibiyetle 30 puanla liderliğini sürdürdü.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber