Vanspor’da Son Dakika Açıklaması!

Spor 29.12.2023 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2023 - 17:17
 

Vanspor’da Son Dakika Açıklaması!

Son günlerde yaşanılan istifa depremleriyle kamuoyunda sıcaklığını koruyan Vanspor FK yaptığı son dakika açıklamalaşmasında” Bizler Vansporumuzun hedefe ulaşması ve şampiyon olması için önceden olduğu gibi heyecanımızı kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz.

Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamasında ilk olarak taraftar grubu ile arası iyice gerilmişti. Ardından As Başkan Erol TTemel öncülüğünde istifalar peş peşe gelmişti.  Yönetim Kurulu’nda 29 kişinin istifa etmesi sonucu Vanspor için de büyük endişelere yol açmıştı. Bazı basın yayın organlarında “Yönetim Düştü” manşetiyle yapılan haberlerden sonra bgün yapılan son dakika açıklamasında “heyecanımızı kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz” denildi. Resmi açıklamanın devamında: “Spor kulübümüz’de istifa talebinde bulunan yönetim ve denetim kuruluüyelerimizin istifaları dikkate alınmış, asıl yönetim ve denetim kurulundaki boşalmalar yedek üyelerimizin asıl yönetime ve denetime alınmasıyla eksiklerimiz giderilmiş,yönetim ve denetim kurulumuz eksiksiz bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir. Bizler Vansporumuzun hedefe ulaşması ve şampiyon olması için önceden olduğu gibi heyecanımızı kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Van Haber – Yerel Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Haberler – Son Dakika
Son günlerde yaşanılan istifa depremleriyle kamuoyunda sıcaklığını koruyan Vanspor FK yaptığı son dakika açıklamalaşmasında” Bizler Vansporumuzun hedefe ulaşması ve şampiyon olması için önceden olduğu gibi heyecanımızı kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz.

Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamasında ilk olarak taraftar grubu ile arası iyice gerilmişti. Ardından As Başkan Erol TTemel öncülüğünde istifalar peş peşe gelmişti.  Yönetim Kurulu’nda 29 kişinin istifa etmesi sonucu Vanspor için de büyük endişelere yol açmıştı. Bazı basın yayın organlarında “Yönetim Düştü” manşetiyle yapılan haberlerden sonra bgün yapılan son dakika açıklamasında “heyecanımızı kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz” denildi.

Resmi açıklamanın devamında: “Spor kulübümüz’de istifa talebinde bulunan yönetim ve denetim kuruluüyelerimizin istifaları dikkate alınmış, asıl yönetim ve denetim kurulundaki boşalmalar yedek üyelerimizin asıl yönetime ve denetime alınmasıyla eksiklerimiz giderilmiş,yönetim ve denetim kurulumuz eksiksiz bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir.

Bizler Vansporumuzun hedefe ulaşması ve şampiyon olması için önceden olduğu gibi heyecanımızı kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz

Van Haber – Yerel Van Haber Vanhaberleri Yerel Haberler – Son Dakika

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber