Vanspor Lige 3 Puanla Başladı

Spor 28.08.2022 - 18:51, Güncelleme: 28.08.2022 - 18:51
 

Vanspor Lige 3 Puanla Başladı

2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Vanspor FK evinde konuk ettiği Pazarspor 1-0 mağlup ederek, ilk haftayı 3 puanla kapattı.

2. Lig Kırmızıgrupta mücadele eden Vanspor FK evinde konuk ettiği Pazarspor 1-0 mağlup ederek, ilk haftayı 3 puanla kapattı. 2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grubun iddialı takımlarından olan Vanspor FK kendi sha ve seyircisi önünde konuk ettiği Pazarspor karşısında 90 artı 3'te takıma yeni katılan Yaser Hacımustafaoğu'nun tek golüyle üç puanı alarak taraftarlarını sevindirdi. Sezona çok ciddi sıkıntılara rağmen kongre sürecinde sonra kırmızı siyahlı takımın  kulup başkanlığına Ferhat Kıyak'ın gelmesiyle hareketlenmeye başladı. Birkaç futbolcu hariç yapılan dış transferlerle yeni bir takım olurak sahaya çıkan Vanspor'da uyum sorunu yüzünden taraftarlarına futbol seyri olarak tat vermedi. Galibiyeti ençok isteyen taraf ev sahibi Vanspor aradığı golü 90 artı 3'te bularak tüm taraftarları sahadan sevinçle ayrıldı.   Vanspor Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda sahaya;  Haydar Yılmaz, Miraç Acer, Furkan Saki, Uğur Adem Gezer, Erkul Küçük, Barış Sağır, Muhsin Yıldırım, Muhammed Ali Doğan, Yusuf Şengüler, Uğur Can ve Yaser Hacımustafaoğlu onbiri ile çıktı.   Pazarspor ise Mustafa Kalafat teknik sorumluluğunda sahaya;  Yasin Davuş, Hakan Doğru, Onur Kızıltaş, Eyüp Ensar Bozkurt, Maksut Birben, Yağız Rüştü Aktaş, İlhan Topatar, Güvenç Usta, İsmail Düzgün, Önder Selimoğlu ve Oğulcan Enes Demiroğlu onbiri ile çıktı.  Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayan zorlu mücadeleyi Abdullah Volkan Aydın, Hakan Akkaynak, Niyazi Atakan Ataseven ve Serkan Gürbüz hakem dörtlüsü yönetti.  
2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Vanspor FK evinde konuk ettiği Pazarspor 1-0 mağlup ederek, ilk haftayı 3 puanla kapattı.

2. Lig Kırmızıgrupta mücadele eden spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor FK evinde konuk ettiği spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Pazar spor 1-0 mağlup ederek, ilk haftayı 3 puanla kapattı.


2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grubun iddialı takımlarından olan spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor FK kendi sha ve seyircisi önünde konuk ettiği spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Pazar spor karşısında 90 artı 3'te takıma yeni katılan Yaser Hacımustafaoğu'nun tek golüyle üç puanı alarak taraftarlarını sevindirdi.


Sezona çok ciddi sıkıntılara rağmen kongre sürecinde sonra kırmızı siyahlı takımın  kulup başkanlığına Ferhat Kıyak'ın gelmesiyle hareketlenmeye başladı. Birkaç futbolcu hariç yapılan dış transferlerle yeni bir takım olurak sahaya çıkan Vanspor'da uyum sorunu yüzünden taraftarlarına futbol seyri olarak tat vermedi.
Galibiyeti ençok isteyen taraf ev sahibi spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor aradığı golü 90 artı 3'te bularak tüm taraftarları sahadan sevinçle ayrıldı.

 

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda sahaya;
 Haydar Yılmaz, Miraç Acer, Furkan Saki, Uğur Adem Gezer, Erkul Küçük, Barış Sağır, Muhsin Yıldırım, Muhammed Ali Doğan, Yusuf Şengüler, Uğur Can ve Yaser Hacımustafaoğlu onbiri ile çıktı.
 

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Pazar spor ise Mustafa Kalafat teknik sorumluluğunda sahaya;
 Yasin Davuş, Hakan Doğru, Onur Kızıltaş, Eyüp Ensar Bozkurt, Maksut Birben, Yağız Rüştü Aktaş, İlhan Topatar, Güvenç Usta, İsmail Düzgün, Önder Selimoğlu ve Oğulcan Enes Demiroğlu onbiri ile çıktı. 
Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayan zorlu mücadeleyi Abdullah Volkan Aydın, Hakan Akkaynak, Niyazi Atakan Ataseven ve Serkan Gürbüz hakem dörtlüsü yönetti.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber