Vanspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici'den Taftara Çağrı 'Artık Kenetlenme Vakti'

Spor 15.07.2023 - 01:01, Güncelleme: 15.07.2023 - 01:01
 

Vanspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici'den Taftara Çağrı 'Artık Kenetlenme Vakti'

Son günlerde transfer sessizliği ile ilgili kamuoyunun eleştiri oklarının hedefinde olan Vanspor yönetimi adına konuşan Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici " Van şehrinin beklentisinin ve özleminin başkanımız ve tüm yönetimimiz farkındadır. Bundan yana kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Tek amacımız Vanspor'u layık olduğu üst lige çıkarmak. Artık Kenetlenme Vaktidir" dedi.

Son günlerde transfer sessizliği ile ilgili kamuoyunun eleştiri oklarının hedefinde olan Vanspor yönetimi adına konuşan  Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici " Van şehrinin beklentisinin ve özleminin başkanımız ve tüm yönetimimiz farkındadır. Bundan yana kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Tek amacımız Vanspor'u layık olduğu üst lige çıkarmak. Artık Kenetlenme Vaktidir" dedi. Geçmiş yıllarda futbola verdiği hizmetlerle kentte tüm herkesin gönlüne taht kuran Vanspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici açıklamasının devamında" Geçen sezondan  6 futbolcumuz Furkan Saki,  Hasan Bilal , Muhammed Ali , Şerif Doğan, Onurcan ve Güler ,Oğuzhan Eskiköy ) ile devam kararı aldık. Kalmasını istediğimiz bir kaç futbolcu ise gerek yüksek maliyet , gerekse yönetim kurulumuzun kararı ile devam etmedik. Teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Kadro yapılanmamızı tamamen şampiyonluk yolunda yarışacak ve en büyük aday olacak şekilde planlıyoruz. Bu sezon ortaya çıkan çok yüksek maliyetlerden dolayı temkinli ve kulüp menfaatlerini düşünerek transfer görüşmeleri yapıyoruz. Bu sürecin uzaması taraftarlarımızda endişe uyandırmış olabilir fakat lütfen sakin olup bize güvenmelerini istiyoruz.  Biz transfer yaparken sadece isim yapmış futbolcuları değil bu ligde mücadele edebilecek potansiyeli olan futbolcularıda takımımıza katıyoruz. Bugün itibari ile 7 bölgeye transferler yaptık. En az 7 takviye daha yapacağız. 17.07.2023 Pazartesi günü Van Şahabettin Özarslaner tesislerinde 1. Etap kampına başlıyoruz.  Burada 14 gün sürecek olan kampımızdan sonra  2. Etap kampımıza ise 07.08.2023 tarihinde Erzurum ilinde başlayacağız. 14 gün sürecek olan kampımızda 4 ayrı hazırlık maçı yapıp takımımızı eksiksiz bir şekilde lige hazır edeceğiz.  Vanspor sevdalıları tüm hemşerilerime sesleniyorum. Bize güvenip tam destek versinler. Gün kenetlenme ve birlik olma günüdür . Ben futbol şube sorumlusu olarak her zaman her konuda taraftarımıza cevap vermeye , açıklama yapmaya ve aydınlatmaya hazırım. Yeterki yanlış düşüncelere kapılıp desteklerini esirgemesinler. Allah'ın izniyle futbol potansiyeli çok yüksek olan şanlı Vanımızı hak ettiği üst liglere çıkaracağız" ifadelerine yer verdi.
Son günlerde transfer sessizliği ile ilgili kamuoyunun eleştiri oklarının hedefinde olan Vanspor yönetimi adına konuşan Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici " Van şehrinin beklentisinin ve özleminin başkanımız ve tüm yönetimimiz farkındadır. Bundan yana kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Tek amacımız Vanspor'u layık olduğu üst lige çıkarmak. Artık Kenetlenme Vaktidir" dedi.

Son günlerde transfer sessizliği ile ilgili kamuoyunun eleştiri oklarının hedefinde olan Van spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van spor yönetimi adına konuşan  Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici " Van şehrinin beklentisinin ve özleminin başkanımız ve tüm yönetimimiz farkındadır. Bundan yana kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Tek amacımız Vanspor'u layık olduğu üst lige çıkarmak. Artık Kenetlenme Vaktidir" dedi.

Geçmiş yıllarda futbola verdiği hizmetlerle kentte tüm herkesin gönlüne taht kuran Van spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van spor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici açıklamasının devamında" Geçen sezondan  6 futbolcumuz Furkan Saki,  Hasan Bilal , Muhammed Ali , Şerif Doğan, Onurcan ve Güler ,Oğuzhan Eskiköy ) ile devam kararı aldık.
Kalmasını istediğimiz bir kaç futbolcu ise gerek yüksek maliyet , gerekse yönetim kurulumuzun kararı ile devam etmedik. Teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Kadro yapılanmamızı tamamen şampiyonluk yolunda yarışacak ve en büyük aday olacak şekilde planlıyoruz. Bu sezon ortaya çıkan çok yüksek maliyetlerden dolayı temkinli ve kulüp menfaatlerini düşünerek transfer görüşmeleri yapıyoruz. Bu sürecin uzaması taraftarlarımızda endişe uyandırmış olabilir fakat lütfen sakin olup bize güvenmelerini istiyoruz. 


Biz transfer yaparken sadece isim yapmış futbolcuları değil bu ligde mücadele edebilecek potansiyeli olan futbolcularıda takımımıza katıyoruz. Bugün itibari ile 7 bölgeye transferler yaptık. En az 7 takviye daha yapacağız. 17.07.2023 Pazartesi günü Van Şahabettin Özarslaner tesislerinde 1. Etap kampına başlıyoruz.
 Burada 14 gün sürecek olan kampımızdan sonra  2. Etap kampımıza ise 07.08.2023 tarihinde Erzurum ilinde başlayacağız. 14 gün sürecek olan kampımızda 4 ayrı hazırlık maçı yapıp takımımızı eksiksiz bir şekilde lige hazır edeceğiz. 


Van spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van spor sevdalıları tüm hemşerilerime sesleniyorum. Bize güvenip tam destek versinler. Gün kenetlenme ve birlik olma günüdür . Ben futbol şube sorumlusu olarak her zaman her konuda taraftarımıza cevap vermeye , açıklama yapmaya ve aydınlatmaya hazırım. Yeterki yanlış düşüncelere kapılıp desteklerini esirgemesinler. Allah'ın izniyle futbol potansiyeli çok yüksek olan şanlı Vanımızı hak ettiği üst liglere çıkaracağız" ifadelerine yer verdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber