Vanspor Üç Puanı Zor Kurtardı

Spor 30.04.2023 - 22:33, Güncelleme: 30.04.2023 - 22:33
 

Vanspor Üç Puanı Zor Kurtardı

2. Ligin güçlü takımı Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Sarıyerspor'a karşı galibiyeti zor kurtardı. 2-3

2. Ligin güçlü takımı  Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Sarıyerspor'a karşı galibiyeti zor kurtardı. 2-3 TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda konul olduğu Sarıyer'i Emrah Tacir, Utku Şen ve Hasan Bilal golleriyle 3-2 mağlup etti. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Vanspor , ikinci devrenin ilk 7 dakikasında bulduğu golle 3-0 net skor üstünlüğü olmasına rağmen, ilerleyen dakilarda ecel terleridöktü. Ev sahibi Sarıyerspor pes etmeyerek 74. ve 88 dakikalarla bulduğu gollerle skoru 3-2 yaparak, konuk Vanspor'a iyice yaslanmaya başladı.  Bu saatten sonra defansa çekilen siyah kırmızlı takım, zamana oynamaya çalıştı. Son dakikalarda çok zorlanarak 3 puanı hanesine  ekibimiz Vanspor, haftaya karşılacağı Bucaspor karşısında neler yapacağı merak konusu oldu.  
2. Ligin güçlü takımı Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Sarıyerspor'a karşı galibiyeti zor kurtardı. 2-3


2. Ligin güçlü takımı  Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Sarıyerspor'a karşı galibiyeti zor kurtardı. 2-3


TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda konul olduğu Sarıyer'i Emrah Tacir, Utku Şen ve Hasan Bilal golleriyle 3-2 mağlup etti.
İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Vanspor , ikinci devrenin ilk 7 dakikasında bulduğu golle 3-0 net skor üstünlüğü olmasına rağmen, ilerleyen dakilarda ecel terleridöktü. Ev sahibi Sarıyerspor pes etmeyerek 74. ve 88 dakikalarla bulduğu gollerle skoru 3-2 yaparak, konuk Vanspor'a iyice yaslanmaya başladı. 


Bu saatten sonra defansa çekilen siyah kırmızlı takım, zamana oynamaya çalıştı. Son dakikalarda çok zorlanarak 3 puanı hanesine  ekibimiz Vanspor, haftaya karşılacağı Bucaspor karşısında neler yapacağı merak konusu oldu.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber