Vanlı Sanatçı Fatih Şirazi Memleketinin Sanatını "Mendı Mendı " Klibiyle Tüm Türkiye'ye Tanıttı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2019 - 15:45, Güncelleme: 03.07.2019 - 15:45
 

Vanlı Sanatçı Fatih Şirazi Memleketinin Sanatını "Mendı Mendı " Klibiyle Tüm Türkiye'ye Tanıttı

Vanlı ses Sanatçısı Fatih Şirazi "Mendı Mendı adlı eserinde memletinin sanat ve kültürünü tanıtmak için klip çekti. Memletine olan sevdasından dolayı ünlü yönetmen Fikri Eker ile birlikte "Mendı Mendı "adlı eserini Muradiye Şelalesi,İskele sahili ve Van merkezde klip çekerek ilin tanıtımı için büyük katkı sağladı. Müzik dünyasının büyük ustaları arasında yerini alan sektörün beğenilen isimlerinden Fatih Şirazi söz ve müziği kendisine ait olan " Mendı Mendı ' adlı hareketli parçasını Van'ın sanat ve kültürüyle süsledi. Klip çekimlerinde büyük emeklerler harcayarak memleketinine olan sevgisini dile getirdiğini söyleyen sanatçı Fatih Şirazi" Bizler sanat elçileriyiz. Doğup büyüdüğüm şehirin şifalı Mendı otunu işledim. Meşhur peynirimizde kullandığımız şifalı bir bitkidir. Şahsın olarak her klibimde ve her fırsatta Van'ı tanıtmak için uğraş veriyorum. Vefasızlık Bizleri Üzüyor Sanatçı olarak duygusal olduğunun altını çizen Şirazi " Yaptığım kliple memleketimin sanatını tanıtmama rağmen özellikle İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Van TSO,Belediyeler ve hicbir STK' lardan bir plaket bile almadık diyerek tepkisini dile getirdi.


Vanlı ses Sanatçısı Fatih Şirazi "Mendı Mendı adlı eserinde memletinin sanat ve kültürünü tanıtmak için klip çekti.


Memletine olan sevdasından dolayı ünlü yönetmen Fikri Eker ile birlikte "Mendı Mendı "adlı eserini Muradiye Şelalesi,İskele sahili ve Van merkezde klip çekerek ilin tanıtımı için büyük katkı sağladı.

Müzik dünyasının büyük ustaları arasında yerini alan sektörün beğenilen isimlerinden Fatih Şirazi söz ve müziği kendisine ait olan " Mendı Mendı ' adlı hareketli parçasını Van'ın sanat ve kültürüyle süsledi.
Klip çekimlerinde büyük emeklerler harcayarak memleketinine olan sevgisini dile getirdiğini söyleyen sanatçı Fatih Şirazi" Bizler sanat elçileriyiz. Doğup büyüdüğüm şehirin şifalı Mendı otunu işledim. Meşhur peynirimizde kullandığımız şifalı bir bitkidir. Şahsın olarak her klibimde ve her fırsatta Van'ı tanıtmak için uğraş veriyorum.
Vefasızlık Bizleri Üzüyor
Sanatçı olarak duygusal olduğunun altını çizen Şirazi " Yaptığım kliple memleketimin sanatını tanıtmama rağmen özellikle İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Van TSO,Belediyeler ve hicbir STK' lardan bir plaket bile almadık diyerek tepkisini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber