Vanlı Sanatçı Ali Gündüz'den Sitem Dolu Sözler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2019 - 23:20, Güncelleme: 02.02.2019 - 23:20
 

Vanlı Sanatçı Ali Gündüz'den Sitem Dolu Sözler

Yaklaşık 30 yıldır Sanat camiasında emek harcadığını belirten Vanlı Sanatçı Ali Gündüz" Memleketimizde sanata ve sanatçıya hiçbir şekilde değer verilmiyor"dedi. Türkülerin Prensi olarak nam salan Van'ın nadir seslerinden Sanatçı Ali Gündüz " Küçük yaşlarda müziğe başlayarak, gecemi gündüzüme katarak çalıştım. Bu camianın usta isimlerinden sanat terbiyesi almış biriyim. Sahne aldığım programlarımda her zaman Üstatlarımı onure etmişimdir. Yaklaşık 30 yıldır emek verdiğim bu camiada birçok Klip ve eserlerimi piyasaya sürdüm. Birçok sanatçı arkadaşlarım için besteler yaptım. Ulusal televizyon kanallarında uzun soluklu programlarla sevenlerimin karşısında oldum. Engelli kardeşlerimiz için birçok konser verdim.Memleketime ve topluma duyarlı bir sanatçıyım. Gittiğim her konserde büyük bir gururla Vanlı olduğumu ve Van'ı ön plana çıkarmışım. Gelinen noktada Memletimizin ender yetişen değerlerine sahip çıkılmıyor. Yapılan tüm festivallerde çok sayıda dışarıdan sanatçı getirildi. Bizde büyük bir yabancı hayranlığı var.Burda İlimizin tüm yöneticilerine sesleniyorum. Gündüz "Çok zorlu şartlar altında büyük emekler vererek bugünlere geldik. Sanatı ayaklar altına almayın. Önünüze gelene mikrofon vererek sahneye çıkardınız. Yaptığımız işe saygı duyun" diye sitemli cümleler kullandı.

Yaklaşık 30 yıldır Sanat camiasında emek harcadığını belirten Vanlı Sanatçı Ali Gündüz" Memleketimizde sanata ve sanatçıya hiçbir şekilde değer verilmiyor"dedi.
Türkülerin Prensi olarak nam salan Van'ın nadir seslerinden Sanatçı Ali Gündüz " Küçük yaşlarda müziğe başlayarak, gecemi gündüzüme katarak çalıştım. Bu camianın usta isimlerinden sanat terbiyesi almış biriyim. Sahne aldığım programlarımda her zaman Üstatlarımı onure etmişimdir.
Yaklaşık 30 yıldır emek verdiğim bu camiada birçok Klip ve eserlerimi piyasaya sürdüm. Birçok sanatçı arkadaşlarım için besteler yaptım. Ulusal televizyon kanallarında uzun soluklu programlarla sevenlerimin karşısında oldum. Engelli kardeşlerimiz için birçok konser verdim.Memleketime ve topluma duyarlı bir sanatçıyım. Gittiğim her konserde büyük bir gururla Vanlı olduğumu ve Van'ı ön plana çıkarmışım.
Gelinen noktada Memletimizin ender yetişen değerlerine sahip çıkılmıyor. Yapılan tüm festivallerde çok sayıda dışarıdan sanatçı getirildi. Bizde büyük bir yabancı hayranlığı var.Burda İlimizin tüm yöneticilerine sesleniyorum. Gündüz "Çok zorlu şartlar altında büyük emekler vererek bugünlere geldik. Sanatı ayaklar altına almayın. Önünüze gelene mikrofon vererek sahneye çıkardınız. Yaptığımız işe saygı duyun" diye sitemli cümleler kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber